Chrudimským se povedl úvod střetnutí. Ve 2. minutě zaútočil brankář Dudu a prostřelil svůj protějšek - 1:0. Ve 3. minutě zafungovala brazilská spolupráce a Pett zvýšil na 2:0. Do přestávky přidali Východočeši ještě jeden gól. Třetí branku utkání zapsal David Drozd.

I po přestávce Chrudim dominovala. Na 4:0 zvýšilo druhé dvojče - Pavel Drozd. První branky v sezoně se také dočkal Jaroslav Kubát, který ve 34. minutě zvýšil na konečných 5:0.

Ohlasy aktérů zápasu

David Drozd (hráč FK Chrudim): „Zápas se nám povedl. Bylo dobře, že jsme soupeře zaskočili rychlými brankami. Těší mě i udržená nula, protože to je v play off zásadní. S obranou tedy spokojenost, pět vstřelených branek je dobrých, i když jich určitě mohlo být více. Ale myslím si, že jsme odehráli dobré utkání."

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Mrzí mne vstup do utkání, protože Chrudim je na úplně jiné úrovni a musíme přežít prvních pět, deset minut a zvyknout si na úplně jinou rychlost hry. Bohužel jsme hned dostali velice rychlé dva góly, pak se hra trochu vyrovnala, měli jsme i něco ze hry, ale už to bylo velice těžké. Chrudim si to pohlídala a navyšovala náskok. V závěru jsme poslali do hry i naše nejmladší hráče, aby si zkusili zahrát proti futsalové extratřídě. Zápas se mi celkově líbil, kluci ukázali, že se nebojí hrát, nehráli jsme to na výhozy, ale vyváželi jsme konstruktivně míč. Věřím, že jsme si navykli na jejich rychlost a v pátek doma Chrudim potrápíme více."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

H. Městec | SH

Více
Adresa Jiráskova 916, 538 03 Heřmanův Městec
Kategorie Kategorie A
Kapacita 150 sezení / 80 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 469695132