Podle trenéra Olympiku Jakuba Němce se na utkání projevilo, že ani jednomu ze soupeřů už v tabulce o nic nešlo a hrálo se po téměř tři týdny trvající reprezentační přestávce.

„Většina zápasu byla herně vyrovnaná a nebylo k vidění moc šancí. O výsledku rozhodly dvě naše zbytečné chyby, které Helas proměnil. Teď se musíme pořádně připravit na play off a předvést mnohem lepší výkon,” komentoval úterní duel kouč Mělníka.

Dvougólový střelec večera Martin Zdráhal přiznal, že výkon nebyl navzdory vítězství nejlepší. „Zejména v prvním poločase měl do ideálu daleko. Po změně stran jsme si pomohli gólem, vzadu jsme si to pohlídali a myslím, že nakonec zaslouženě vyhráli. Nyní se musíme zodpovědně připravit na play off, které rozhodne o úspěchu nebo neúspěchu celé sezony,” řekl hráč Helasu, který v boji o semifinále vyzve pro změnu Spartu.

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Němec (trenér Olympiku): „I když jsme si říkali, že k zápasu přistoupíme na sto procent, tak bylo na obou týmech vidět, že ani jednomu o nic v tabulce již nejde. I to, že byla tři týdny reprezentační přestávka. Většina zápasu byla herně vyrovnaná a nebylo k vidění moc šanci. O výsledku rozhodly dvě naše zbytečné chyby, které Helas proměnil. Teď se musíme pořádně připravit na play off a předvést mnohem lepší výkon.”

Martin Zdráhal (hráč Helasu Brno): „Z posledního zápasu si odnášíme tři body, ale výkon zejména v prvním poločase měl od ideálu daleko. Po změně stran jsme si pomohli gólem, vzadu jsme si to pohlídali a myslím, že nakonec zaslouženě vyhráli. Nyní se musíme zodpovědně připravit na play off, které rozhodne o úspěchu nebo neúspěchu celé sezony.”

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kategorie Kategorie A
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch PVC
Telefon 315622044