Na úvodní branku se čekalo poměrně dlouho, až v deváté minutě dokázál prostřelit výborně chytajícího Svobodu Výborný, který dorazil pokus Macháčka – 1:0. Za pár vteřin to bylo už o dvě branky, kdy Abrhám uvolnil Macháčka, který prostřelil Svobodu na zadní tyč – 2:0. Neuběhla ani minuta a bylo to 3:0, když Rozboud nastřeloval před branku, jeho nástřel srazil Svoboda pouze k Maurovi, pro kterého nebyl problém trefit odrytou branku. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Na první branku druhého poločasu se nečekalo dlouho, když už v druhé minutě druhého poločasu se po nástřelu Abrháma prosadil Mešič – 4:0. Ve dvacáté šesté minutě přišlo snížení, když hrající trenér hostů Jeníček předložil míč Vojtíškovi, který prostřelil Kirova – 4:1. Za pár vteřin to bylo, ale zase o čtyři branky, když svou 200 branku v nejvyšší soutěži vstřelil Bejda, když mu předložil míč Švec a Bejda ho uklidil za záda brankáře – 5:1. Za chvíli to bylo už 6:1, když se dokázal prosadit na zadní tyč Maur. Ve třicáté minutě přidal svojí druhou branku v zápase Bejda, když uklidil do branky míč, který mu předložil Abrhám – 7:1. Ve třicáté druhé minutě po rychlém protiútoku snížil Palatka, který zakončil kombinaci s Kutou – 7:2. Za tři minuty završil hattrick Stanislav Bejda, kterému předložil míč Švec – 8:2. Ve třicáté sedmé minutě nastřelil míč před branku Abrhám a našel Mešiče, který uklidil míč do branky – 9:2. O minutu později přidali Démoni desátou branku, když se po přihrávce Švece prosadil Rozboud – 10:2. Hosté jěště v poslední minutě zkusili power-play, tu ale využili domácí, když jí potrestal Rozboud a připsal si druhou branku v zápase – 11:2. Poslední branku v zápase a svou třetí během dvou minut vstřelil Rozboud, který pod břevno překonal brankáře hostů a uzavřel tak stav na konečných 12:2.

Ohlasy aktérů zápasu

Stanislav Bejda (kapitán Démonů): "Děkuji spoluhráčům za krásný zážitek u mého konce kariéry. Věřil jsem, že Vysoké Mýto porazíme a já se rozloučím 200. gólem. Tři góly jsou hezkou rozlučkou, a navíc jsem si mohl zahrát se svým synem, který si dnes připsal svůj první ligový start. Ještě jednou velké díky všem Démonům v čele s Karlem Krulišem."

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Poslední kolo jsme odehráli v okleštěné sestavě v pěti lidech, podle toho vypadá i výsledek utkání. Letošní sezonu jsme ztratili ale v jiných zápasech, na které jsme se buďto nesešli, nebo nebyli schopni připravit. Soupeři gratulujeme k vítězství a záchraně."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 602793982