Do utkání se olomoučtí futsalisté pustili v neuvěřitelném tempu, a to i přes fakt, že domácí kapitán Lošťák dojel na zápas až pět minut před jeho výkopem. První gól na sebe nenechal dlouho čekat, když se prosadil Tilkeridis, o dvě minuty už to bylo rozdílem dvou branek, když si přesný zásah připsal Janečka. Hostující však nechtěli nic vzdávat a dokázali kontrovat gólem Abrháma. Domácí tato branka nevyvedla z míry a po dvou minutách už to zase bylo o dvě branky. Gól si znovu připsal náš včerejší oslavenec – předseda klubu – Nikolas Tilkeridis!

Do druhé půle si mužstvo pod vedením vousatého génia Martina Janečky řeklo, že je důležité, aby na hřišti zůstala maximální koncentrace z dějství prvního a jako nástavbu bude potřeba přidat důraz v koncovce a lepší řešení situací jeden na jednoho. Jak bylo řečeno, tak se i stalo. Po třech minutách už znovu rozvlnil síť Kočiš. Hostujcí odpověď byla rychlá a nekompromisní. Znovu se trefil Abrhám. Domácí gólostroj to však nezastavilo a rozmezí DVANÁCTI vteřin dokázali vstřelit své branky Janečka a Šipka. Zbytek utkání se dohrával v hostujícím power-play, které však nedokázalo najít recept na skvěle připravený olomoucký tým. V posledních minutách se ještě dokázali trefit domácí kapitán Lošťák a hostující Rozboud.

Ohlasy aktérů zápasu

Jan Křižák (hráč SKUP): "Byl to velmi kvalitní zápas zejména z naší strany. Jsme za výhru moc rádi. Věřím, že ligu zachráníme, v lepším případě si zahrajem play off."

Stanislav Bejda (hráč FCD): "Zápas nezačal podle našich představ, po našich dvou šancích jsme dvakrát inkasovali. Jednoduchá silová hra na nás platila. Celou druhou půli jsme měli převahu, kterou jsme bohužel nepretavili v góly a po dvouch brejcích inkasovali a v power play jsme byli úspěšní pouze jednou. Domácí nás trestali jednou do prázdné a z 10 m kopu. Olomouc vyhrála zaslouženě."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Velká Bystřice | SH

Více
Adresa 8. května 67, 783 53 Velká Bystřice
Kategorie Kategorie A
Rozměry 40 x 20 m
Povrch guma
Telefon 730195235
Email sipekmartin@seznam.cz