Nejzbach do utkání šel s cílem co nejvíce Chrudimi znepříjemntit hru. Od úvodu utkání se ale hrálo pouze na jednu branku, a to Nejzbachu. Chrudim udeřila již v první minutě, poté se Nejzbach držel, ale od sedmé minuty Chrudim zvýšila své tempo a střeleckou aktivitu a bylo to znát, vysokomýtští nestíhali z toho pramenili chyby, které Chrudim trestala a na konci poločasu svételné tabuly svítilo skóre 2:8.

Do druhého poločasu vstoupila Chrudim stejně, jak skončila ten první a to nekompromisním proměňování svých šancí, především Capinha, který v utkání do sítě Nejzbachu nasázel rovnou sedm branek. Na hráčích Chrudimi byla vidět chuť dát co nejvíce branek, protože s Plzní bojuje o první místo a s největší pravděpodobností rozhodne právě skóre, které vysokomýtští Chrudimi pokazili čtyřmi vstřelenými brankami, což hosty může mrzet, především branky, které padali do odkryté sítě hostů přes celé hřiště.

Ohlasy aktérů zápasu

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Do utkání jsme šli s cílem odehrát ho se ctí a dát šanci mladým hráčům z U17, aby nasáli atmosféru 1. Futsal ligy. Chrudim potvrdila svoji kvalitu a zaslouženě vyhrála vysokým rozdílem. Jedna z pozitivních věcí je, že se proti nám neprosadil Jarda Kubát. Pro nás začíná v příštím týdnu klíčová část sezony v boji o záchranu."

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Odehráli jsme velmi dobré utkání, dařilo se nám především v útočné fázi. Trochu mě mrzí čtyři inkasované góly. Soupeře jsme v derby jasně přehráli a přesto, že Nejzbach doma dokáže hrát s týmy vyrovnané zápasy, my vyhráli jednoznačným způsobem.”

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Rozměry 39 x 18 metrů
Povrch palubovka
Telefon 465421777