Vysokomýtští futsalisté vybojovali remízu 6:6 s týmem SK Slavia Praha. Po prvním poločase, když Nejzbach prohrával 1:4, proběhla v kabině velká bouřka, když trenéři museli zvýšit hlas a přineslo to své ovoce do druhé poločasu nastoupil jiný tým, který během jednoho střídání stáhl vedení Slavie na jednu branku. Nejzbach měl i příležitosti v druhém poločasu se dostat do vedení nakonec musel vyrovnávat Michal Jiráský z krátké penalty na 6:6, pro Nejzbach zlatý bod, který ho drží v boji o záchranu v 1. Futsal lize. Jedinou kaňkou je zranění Libora Gerčáka, který ale pomohl U17 k mistrovské trofeji.

Ohlasy aktérů zápasu

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Do utkání jsme nevstoupili dobře, když nás Slavia trestala z našich chyb nebo špatného postavení. Do druhého poločasu jsme ale vstoupili jako jiný tým. Začali jsme soupeře napadat a pomohli si dlouhými míči, bod po průběhu utkání bereme. Škoda jen ostatních pochybných výsledků."

Antonín Hrdina (hráč Slavie): "Doplatili jsme na neproměněné šance, mohli jsme odskočit na čtyři branky, ale netrefili jsme prázdnou branku. Nejzbach nás pak svojí typickou hrou s nahazováním míčů přetlačil, pustili jsme je k tomu, když dali dvě branky za jedno střídání. Po tak dobře odehraném poločase jsme to měli dotáhnout. Svůj stý gól za Slavii bych okamžitě vyměnil za tři body."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Rozměry 39 x 18 metrů
Povrch palubovka
Telefon 465421777