Na první branku zápasu se nečekalo dlouho, ta přišla už v první minutě zápasu, kdy se po individuální akci trefil, kapitán Mělníka, Jiří Vokoun – 0:1. Za pár vteřin vedl Mělník už o dvě branky, když se dokázal po rozehrávce autu, z první, trefit opět Jiří Vokoun – 0:2. V deváté minutě vedl Mělník už o tří branky, kdy pohlednou akci zakončil Jiří Novotný, do odkryté branky – 0:3. O minutu později mohlo přijít snížení, když se k penaltě postavil Bejda, jenže orazítkoval pouze tyč. Ve čtrnácté minutě vystihl Abrhám rozehrávku Mělníka a brankář Šanda ho fauloval mimo vápno, za což obdržel červenou kartu. Do branky musel náhradní brankář Bouška, ten obdržel za necelou minutu první branku, když přesilovku zužitkoval po přihrávce Abrháma Petr Výborný – 1:3. Poslední slovo v prvním poločase, měl ale Mělník, když zůstal ve středu hřiště osamocený Jiří Vokoun, který si dokázal zpracovat přihrávku, otočit se a uklidit míč k tyči Kirovovi branky a završil tak hattrick – 1:4. Za tohoto stavu se šlo do kabin

První branka druhého poločasu padla ve dvacáté sedmé minutě, když si nástřel před branku srazil do vlastní branky Abrhám – 1:5. Ve dvacáté deváté minutě domácí snížili, když se přesnou střelou k tyči, ze střední vzdálenosti, trefil Ondřej Havrda – 2:5. Za minutu už vedl Mělník opět o čtyři branky, když se při power-play Démonů trefil do odkryté branky Josef Gabčo – 2:6. Za dvě minuty přisel souboj Abrháma s Bouškou ve vápně Mělníka, který rozhodčí označil za nedovolený a Démoni zahrávali druhou penaltu, k té se postavil Petr Výborný, který nezaváhal – 3:6. Za minutu vedl Mělník opět o čtyři branky, když se podruhé v zápase prosadil do prázdné branky, při power-play, Josef Gabčo – 3:7. Ve stejné minutě, ale Démoni opět stáhli rozdíl na tři branky, když se prosadil střelou do horní části branky Tomáš Abrhám – 4:7. Za tři minuty se se prosadil z velkého úhlu Muamer Mešič a snížil tak na rozdíl dvou branek – 5:7. Ve třicáté deváté minutě, ale Mělník utnul všechny naděje Démonů ,když se při power-play domácích trefil, z poloviny hřiště, do prázdné branky Jiří Novotný – 5:8. Poslední slovo v zápase měli ale domácí, když se trefil po nástřelu na zadní tyč Muamer Mešič a stanovil tak výsledné skóre 6:8.

Ohlasy aktérů zápasu

Martin Bouška (brankář Olympiku): "Do Lípy jsme jeli s jasným cílem urvat tři body. Poměrně brzy jsme se ujali tříbrankového vedení, jenže poté přišla komplikace v podobě vyloučení brankáře. Museli jsme zcela překopat taktiku. Naštěstí jsme si mírný náskok udrželi až do závěrečného hvizdu. Ofenzivně laděný futsal plný emocí se musel všem přítomným v hale líbit."

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Zápas jsme nezvládli a tím pádem jsme tam, kde jsme nechtěli být. Musíme se přes svátky naladit na pohodovou náladu a pokusit se od ledna zvednout."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 602793982