Poprvé v sezoně se podařilo hráčům proměnit gólové příležitosti v úvodu utkání a již po šesti minutách bylo skóre 3:0. Poté soupeř dokázal vstřelit branku, ale do konce poločasu už měl slovo jen Spartak. Zejména Caio, který dokázal během prvního poločasu zkompletovat hattrick.

Po poločasové pauze měla hra již pomalejší tempo, jelikož se Spartak snažil držet míč a hlídat si výsledek. Ovšem i přes nižší tempo bylo k vidění sedm branek. Přičemž pět z nich dokázal vstřelit domácí tým.

I přes probíhající finále fotbalového Mistrovství světa se do haly dostavilo téměř 400 fanoušků, kteří opět vytvořili skvělou futsalovou atmosféru. Domácí hráči se odvděčili dvouciferným výsledkem a ziskem tří bodů do tabulky 1. Futsal ligy.

Ohlasy aktérů zápasu

Martin Schreiner (hráč Perštejnu): "Na poslední utkání v tomto roce jsme byli dobře naladěni. Věděli jsme, co od soupeře očekávat. Chtěli jsme, aby tři body zůstaly doma a to se náramně povedlo. Navíc s velkým gólovým rozdílem.
Všichni hráči podali výborný výkon a nedali soupeři ani metr prostoru. Chtěli bychom poděkovat všem divákům, kteří navštěvují naše utkání a vytváří výbornou atmosféru."

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "V utkání jsme chtěli potvrdit zlepšené výkony z předešlých dvou utkání, jenže zápas jsme absolutně nezvládli. Domácí tým byl ve všech věcech lepším týmem a zaslouženě v utkání zvítězil. My se přes svátky musíme připravit na pro nás klíčový zápas s Libercem, aby se neopakoval tento výkon."

| STATISTIKY 

Kde se hrálo

Kadaň | MSH

Více
Adresa U Stadionu 2028, 432 01 Kadaň
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 500 sezení / 75 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 775035966