Do utkání musela Olomouc vstoupit bez mnoha opor v sestavě (vykartovaný Janečka, zraněný Šipka, absentující Zapletal a Brázdil), do sestavy se na druhé straně vrátili po absenci Lapčík a Kočiš. Soupeř z Chrudimi přijel v plné sestavě a připraven ukázat veškeré své kvality. V celém utkání dominovali hosté. V první půlce byli olomoučtí futsalisté ještě schopni držet kvality Chrudimi na uzdě a do šaten se šlo za příznivého stavu 0:4 z pohledu domácích. Ve druhém poločase se však roztočil kolotoč akcí, které povětšinou končily za domácím Janečkou. Domácí si však z utkání chtěli odnést, co nejvíce a ve druhé polovině utkání si sami připravili velké množství šancí, které se třikrát podařilo gólově využit. O góly se postarali Minx, Kočiš a Kmínek. Hostující soupeř po celou dobu utkání diktoval tempo a svůj výkon okořenil celkem jedenácti brankami. Pro Olomouc je toto utkání další cennou zkušeností, kterou určitě využije v dalších bojích v 1. Futsal lize.

Ohlasy aktérů zápasu

Martin Janečka (trenér Olomouce):"Dneska to bylo bojovné utkání. Když jsme se snažili držet taktických pokynů a hráli jsme s vysokým nasazením, tak jsme mohli Chrudimi konkurovat. Pokud přišlo jenom malé zaváhání z naší strany, tak to Chrudim okamžitě trestala. Soupeř potvrdil svoji kvalitu, nás ale velmi těší tři vstřelené góly."

Pavel Drozd (hráč FK Chrudim): „Jsme rádi, že se nám podařilo vysoko zvítězit. Samozřejmě, tři inkasované branky mrzí. Obávali jsme se toho, že nás čeká tvrdý soupeř, což se také potvrdilo. Nicméně jsme se vítězstvím naladili na finále Poháru SFČR."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Velká Bystřice | SH

Více
Adresa 8. května 67, 783 53 Velká Bystřice
Kategorie Kategorie A
Rozměry 40 x 20 m
Povrch guma
Telefon 730195235
Email sipekmartin@seznam.cz