V první půli se domácí sice ujali dvakrát vedení, na to ale vždy dokázali hostující futsalisté rychle odpovědět a do poločasu se šlo za nepřívětivého stavu 2:5 z pohledu domácích. Do druhé půle naskočil tým pod vedením hrajícího trenéra Martina Janečky jako vyměněný! Okamžitě se ujal taktovky a začal diktovat tempo zápasu. Hostující Sparta naopak svými nepřesnými přihrávkami začala ztrácet půdu pod nohama. Domácí se dostali až k výsledku 5:6. Hostující Sparta však v závěru dokázala prokázat své letité zkušenosti na čele naší domácí scény a v posledních pěti minutách zvládla i přes svých pět akumulovaných faulů dotáhnout utkání do vítězného konce.

Ohlasy aktérů zápasu

Jakub Řičica (vedoucí SKUP): "Měli jsme skvělý vstup do zápasu a vedli jsme 2:0, bohužel jsme polevili a Sparta utkání do poločasu otočila. Druhý poločas jsme dle mého názoru byli lepším týmem a soupeře jsme hodně zatlačili. Bohužel se nám nepodařilo vyrovnat. Jsem na kluky za předvedený výkon pyšný! Když budeme takhle pokračovat, tak potrápíme každého. Remíza by byla naprosto zasloužená."

Beni Simitči (trenér Sparty): "Na dnešní zápas chci co nejdříve zapomenout. Protože tak špatný a nekoncentrovaný výkon dlouho nepamatuji. Začneme dobře a nedáme čtyři tutovky a následně soupeř vede z ničeho 2:0! Otočíme zápas na 5:2 do poločasu, a když jsme domluveni, že půjdeme do druhého poločasu a dáme jim dalších pět, oni dotáhnou na 4:5! Dnes jsou pro nás jediným pozitivem tři body."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Velká Bystřice | SH

Více
Adresa 8. května 67, 783 53 Velká Bystřice
Kategorie Kategorie A
Rozměry 40 x 20 m
Povrch guma
Telefon 730195235
Email sipekmartin@seznam.cz