Futsalisté Olympiku Mělník po dvou předešlých porážkách v nejvyšší soutěži zabrali. V domácí hale přehráli i bez vykartovného Gabča (stop za 4 ŽK) poslední Nejzbach Vysoké Mýto 5:1. Ústřední postavou utkání se stal kapitán Jiří Vokoun, který vstřelil tři góly. Zbylé přidali Lehner a Šiler. Za hosty, kteří v závěru inkasovali červenou kartu a v tabulce zůstávají bez bodového zisku, v polovině druhého poločasu snižoval na 4:1 Formáček.

Ohlasy aktérů zápasu

Pavel Šuba (hráč Olympiku): "Zápas s Vysokým Mýtem jsme zvládli na výbornou, ač jsme první půli nehráli úplně v tom tempu, ve kterém jsme chtěli. Ve druhém poločase jsme přidali další branky a zápas kontrolovali až do konce. Dnes pro nás byl zisk tří bodů povinností a jsme rádi, že se tak stalo."

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Do Mělníka jsme jeli s cílem urvat první letošní body, jenže to, co jsme předvedli, nemá ani cenu komentovat, takto se o záchranu v lize nebojuje, což by si každý měl uvědomit. Mělník si k vítězství došel v tréninkovém tempu a soupeři gratulujeme k výhře."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kategorie Kategorie A
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch PVC
Telefon 315622044