Od úvodu utkání bylo jasné kdo je favoritem, protože už v první minutě nastřelil Everton z blízkosti břevno. Na první branku se čekalo do jedenácté minuty, když Torres našel po rohu Radovanoviče, který se dokázal v brankovišti obtočit okolo Výborného a uklidil míč k tyči Kirovovi branky – 0:1. O minutu později už to bylo 2:0, když Torres obešel u lajny Caizla a nastřelil míč před branku, kde se odrazil míč od boku Dóši do českolipské branky. Třetí branka padla minutu před koncem poločasu, když po signálu nastřelil na zadní Everton, kde se nacházel Radovanovič, který uklidil míč za záda Kirova – 0:3. Tímto výsledkem také skončil první ploločas.

Na první branku druhého poločasu se nečekalo dlouho, když už v první minutě druhého poločasu se po rohu Koudelky prosadil Drozd – 0:4. Pátá branka padla ve dvacáté páté minutě, když si po střele Torrese srazil míč do vlastní branky Macháček – 0:5. Poslední branka zápasu padla ve třicáté první minutě, když Kirov vyrazil Drozdovu střelu pouze k Torresovi, který z první uklidil míč do českolipské branky – 0:6. Za zmínku stojí ještě vyloučení Torrese, který zbytečně v třicáté první minutě fauloval a obdržel červenou kartu. Následnou přesilovku však Démoni využít nedokázali.

Ohlasy aktérů zápasu

Karel Kruliš (trenér Démonů): "Zápas proti Chrudimi byl velice těžký hlavně v tom, že před zápasem nám zbylo sedm hráčů do hry, ale kluci předvedli kvalitní výkon proti skvěle připravenému soupeři, který válcuje jeden tým za druhým. Přežili jsme hodně akcí, které soupeř mohl trestat, ale stálo při nás štěstí."

Felipe Conde (trenér FK Chrudim): „Česká Lípa byla velmi dobře připravená, rychle k nám přistupovala a pěkně nás prověřila, což mě velmi těší. Naše výhra je zasloužená, kromě šesti branek jsme měli spoustu příležitostí, které jsme neproměnili. Jedinou komplikací je červená karta Torrese. Máme široký kádr, v dalším utkání nastoupí někdo jiný a není to výrazný problém, sám hráč si ale musí uvědomit, že je naprosto zbytečné se za rozhodnutého stavu nechat za faul na půlce vyloučit."

| STATISTIKY

Kde se hrálo

Č. Lípa | MSH

Více
Adresa Wedrichova 3305, Česká Lípa 470 01
Kategorie Kategorie A
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka
Telefon 602793982