Po bezbrankové první půli se diváci dočkali čtyř tref až po přestávce. Jako první se ve 21. minutě radoval domácí Doubravský. Po půlhodině hry zvýšil na 2:0 Sopůšek, ale radost domácích vzápětí zmírnil českobudějovický Hačka, který snížila na 1:2. Definitivní rozuzlení přišlo tři minuty před koncem, kdy se podruhé v zápase trefil hodonínský Sopůšek - 3:1.

"Viděli jsme vyrovnané utkání, ale rozhodlo to, že domácí svoje šance proměnili a my bohužel ne," litoval českobudějovický Jiří Hrbáč a pokračoval v hodnocení zápasu: "Musím domácí pochválit, předvedli určitě lepší výkon než v našem prvním vzájemném zápase. Myslím, že to nebudou jejich poslední bod. My se musíme soustředit hlavně na domácí zápasy, protože venku se nám nedaří a nedokážeme hrát tak zodpovědně jako doma."

Předseda Tanga Jiří Štěrba začal netradičně: "Zajíci se počítají až po honu! Což přesně platí pro toto utkání. Bylo to hodně opatrné z obou stran a dominovali gólmani. Čekalo se na první gól, který měl určit další vývoj utkání. Vstřelili jsme ho my a to zřejmě rozhodlo. Budějky odehrály kvalitní zápas, který byl otevřený až do konce."

Štěrba nezapomněl ani připomenout svůj výrok po prvním vzájemném zápase. "Pro šťouraly musím podotknout, že tohle utkání bylo diametrálně odlišné od toho prvního. A to platí pro oba týmy. Takže jestli sestoupí Tango, nebo Budějky, nebo nikdo, to nevím, ale určitě bych to po takovémto zápase ve druhém kole neřekl. Snad to jako vysvětlení stačí," usmíval se šéf Tanga a dodal: "Ještě na závěr oceňuji hráče Dynama, kteří přijeli jako soupeři, nikoliv jako úhlavní nepřátelé. Je to tým, který ctí fair play, díky!"

Statistiky

Kde se hrálo

Hodonín | TEZA

Více
Adresa Lipová alej 4110/23, Hodonín
Kategorie Kategorie A+
Kapacita 500 sezení / 100 stání
Rozměry 40 x 20 m
Povrch palubovka - dub
Telefon 518340857