Úřadující futsalový mistr SK Interobal Plzeň, řešil hned v úvodní fázi sezony velké potíže s obsazením brankářského postu. Na podmínkách se západočeský klub nedohodl se stávající brankářskou jedničkou celého českého futsalu Ondřejem Vahalou, a jejich druhý brankář Lukáš Němec si přivodil vážné zranění. A Plzeň čekají na podzim boje v UEFA Futsal Champions League...

Slavia, má ve svém kádru v současnosti dva velmi kvalitní brankáře. Dva reprezentanty České republiky. Nebylo tak překvapením, že vedení plzeňského klubu oslovilo Slavii s žádostí, zda by pro podzimní část neuvolnila zkušenějšího z této dvojice, Jana Žežulku, v čemž Slavia vyhověla. Mladý, ale již velmi zkušený brankář tak bude v Interobalu Plzeň hostovat do 31.12.

"Plzeň reprezentuje v Lize mistrů celý český futsal, proto jsme příliš nespekulovali, a Interobalu pomohli, i s ohledem na mé dobré vztahy s jejich ředitelem Jakubem Hodkem", řekl předseda klubu Oldřich Pánek.

"Máme dva velmi kvalitní brankáře, na českou ligu přímo excelentní stav, oba dva tvrdě pracují, pořád se zlepšují. Pro Honzu Žežulku je to i taková odměna, že si zachytá nejprestižnější soutěž. Šli jsme dohodě naproti. Jsme rádi, že si Ligu mistrů osahá, třeba se mu to v budoucnu bude hodit i v dresu Slavie", pokračoval Oldřich Pánek.

Recipročně přicházejí do Slavie také na hostování do 31.prosince dva hráči. Brankář Jakub Fořt a hráč Jakub Papež.

Další aktuality

Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák
Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák 11.09.2024

Valná hromada prvoligového futsalového klubu Helas Brno dnes oficiálně potvrdila nové vedení. Předsedou omlazeného klubu byl zvolen David Cupák, který v sezóně skloubí manažerskou pozici s rolí aktivního hráče.

Liberec představil last-minute posily
Liberec představil last-minute posily 01.09.2024

FTZS Liberec vstoupí do nové sezony v Praze v historickém zápase pro domácí Bohemians. Těsně před cestou do hlavního města oznámil dvě last-minute posily - Martina Bulejka a Davida Lochmana. Oba si vybojovali místo v kádru v letní přípravě.

Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem
Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem 28.08.2024

Legendární hráč a trenér Martin Dlouhý po osmi letech končí na lavičce Rapidu Ústí nad Labem. Symbol vzestupu Severočechů z krajského přeboru do 1. Futsal ligy se přesouvá do vedení klubu. Obdobně jako v dalších klubech se trenérského řemesla ujmou zkušení hráči - Vobořil s asistentem Kocem.