Do letní přípravy se na zkoušku zapojili Martin Bulejko a David Lochman. Oba se vyznačují rychlostí a technickou dovedností. Výhodou také je, že oba mají s futsalem zkušenosti, takže jim základní principy nebyly cizí. Oba hráči dokázali, že si zaslouží zůstat v týmu a hlasitě si říkají o šanci v 1. Futsal lize. Jejich příchod okomentoval předseda klubu Pavel Bína

“Martin Bulejko u nás strávil v mládeži hezké roky a má na svém kontě mládežnické tituly. Poté co si urovnal priority, tak na nabídku zapojit se k nám kývl. Už na konci loňské sezony, kdy odehrál dva skvělé zápasy v poháru jsme mu ihned nabídli smlouvu. Je mladý, tvárný, rychlostně založený a má skvělou střelu. Navíc je to levák, kterých není nikdy dost. Doufám, že přenese své výkony z tréninku i do zápasů, a bude pro nás velkou posilou.”

“Čísla Davida Lochmana jsme v minulých sezónách sledovali, a jelikož chceme do týmu zapracovávat i regionální hráče, jsem rád, že se popere o své místo v ligovém týmu. Je to typický křídelní hráč, který se vyznačuje svou rychlostí a zakončením. Jsem moc rád, že ho máme v týmu.”

Další aktuality

Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák
Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák 11.09.2024

Valná hromada prvoligového futsalového klubu Helas Brno dnes oficiálně potvrdila nové vedení. Předsedou omlazeného klubu byl zvolen David Cupák, který v sezóně skloubí manažerskou pozici s rolí aktivního hráče.

Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu
Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu 11.09.2024

Již známé změny byly oficiálně potvrzené - brankář Jan Žežulka přechází ze Slavie do Plzně, zatímco opačným směrem putují brankář Jakub Fořt a jednadvacetiletý Jakub Papež.

Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem
Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem 28.08.2024

Legendární hráč a trenér Martin Dlouhý po osmi letech končí na lavičce Rapidu Ústí nad Labem. Symbol vzestupu Severočechů z krajského přeboru do 1. Futsal ligy se přesouvá do vedení klubu. Obdobně jako v dalších klubech se trenérského řemesla ujmou zkušení hráči - Vobořil s asistentem Kocem.