Jan Havel přináší do týmu Žabinských Vlků obrovské zkušenosti a bude působit také jako hrající asistent trenéra Radka Tomana. Na svém kontě má 408 ligových startů, ve kterých nastřílel 79 branek a přidal 85 asistencí. Ve své kariéře působil v Tangu Brno, Krokodýlu, Interobalu a v Helasu. V minulé sezoně zaznamenal za Helas v základní části pět branek a jedenáct asistencí, v play-off pak přidal 4 branky a tři gólové přihrávky.

O den později pak Vlci oznámili další posilu - z Tanga Brno přichází Tomáš Ťok, dlouholetá opora druholigového Tanga Hodonín.

Žabinští Vlci Brno v minulé sezoně poprvé ve své historii postoupili do play-off, když po základní části skončili na osmém místě. Ve třech zápasech podlehli FK Chrudim. Právě domácím duelem s vicemistrem zahájí novou sezonu 30. srpna, ve druhém kole pak vyzvou v Edenu pražskou Slavii.

Další aktuality

Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák
Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák 11.09.2024

Valná hromada prvoligového futsalového klubu Helas Brno dnes oficiálně potvrdila nové vedení. Předsedou omlazeného klubu byl zvolen David Cupák, který v sezóně skloubí manažerskou pozici s rolí aktivního hráče.

Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu
Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu 11.09.2024

Již známé změny byly oficiálně potvrzené - brankář Jan Žežulka přechází ze Slavie do Plzně, zatímco opačným směrem putují brankář Jakub Fořt a jednadvacetiletý Jakub Papež.

Liberec představil last-minute posily
Liberec představil last-minute posily 01.09.2024

FTZS Liberec vstoupí do nové sezony v Praze v historickém zápase pro domácí Bohemians. Těsně před cestou do hlavního města oznámil dvě last-minute posily - Martina Bulejka a Davida Lochmana. Oba si vybojovali místo v kádru v letní přípravě.