“Osobní cíle si nedávám, radši mám ty týmové. Chci dojít do semifinále,” hlásí po přestupu ambiciózní Jan Křemen. Během své kariéry nasbíral v lize už 215 startů, ve kterých si připsal 114 branek a 104 asistencí. V reprezentačním dresu nastoupil zatím k 15 zápasům.

K přestupu se vyjádřil také předseda FTZS Pavel Bína: “Honza je pro nás velkou posilou. Je to hotový hráč v nejlepším věku. Jeho přítomnost na hřišti bude důležitá i pro rozvoj našich mladých hráčů. Jde k nám dobře nastavený a já věřím, že bude vše dobře fungovat na obě strany.”

Jan Křemen v ligové kariéře nastupoval v dresu Interobalu Plzeň, Sparty Praha a posledních pět sezon pak za Slavii Praha.

Další aktuality

Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák
Předsedou omlazeného Helasu Brno je David Cupák 11.09.2024

Valná hromada prvoligového futsalového klubu Helas Brno dnes oficiálně potvrdila nové vedení. Předsedou omlazeného klubu byl zvolen David Cupák, který v sezóně skloubí manažerskou pozici s rolí aktivního hráče.

Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu
Potvrzená hráčská výměna: Žežulka do Plzně, Fořt a Papež do Edenu 11.09.2024

Již známé změny byly oficiálně potvrzené - brankář Jan Žežulka přechází ze Slavie do Plzně, zatímco opačným směrem putují brankář Jakub Fořt a jednadvacetiletý Jakub Papež.

Liberec představil last-minute posily
Liberec představil last-minute posily 01.09.2024

FTZS Liberec vstoupí do nové sezony v Praze v historickém zápase pro domácí Bohemians. Těsně před cestou do hlavního města oznámil dvě last-minute posily - Martina Bulejka a Davida Lochmana. Oba si vybojovali místo v kádru v letní přípravě.