Rapid Ústí nad Labem skončil po základní části 1. Futsal ligy na 10. místě se 6 výhrami, třemi remízami a jedenácti prohrami. Nastřílel celkem 79 branek, z nich 26 bylo právě od výše uvedených dvojčat.

Bratři Zápotočští se stali v roce 2022 mistry dorostenecké ligy právě v ústeckém dresu a působí v mládežnických reprezentacích. Oba zahájí v devatenácti letech už svoji pátou sezonu v nejvyšší futsalové soutěži, ve které začali působit v lednu 2021. Do Plzně přestoupili v červnu 2023, klub je uvolnil na hostování právě do Rapidu.

Další aktuality

Liberec představil last-minute posily
Liberec představil last-minute posily 01.09.2024

FTZS Liberec vstoupí do nové sezony v Praze v historickém zápase pro domácí Bohemians. Těsně před cestou do hlavního města oznámil dvě last-minute posily - Martina Bulejka a Davida Lochmana. Oba si vybojovali místo v kádru v letní přípravě.

Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem
Legenda Dlouhý do vedení Rapidu, trénovat budou Vobořil s Kocem 28.08.2024

Legendární hráč a trenér Martin Dlouhý po osmi letech končí na lavičce Rapidu Ústí nad Labem. Symbol vzestupu Severočechů z krajského přeboru do 1. Futsal ligy se přesouvá do vedení klubu. Obdobně jako v dalších klubech se trenérského řemesla ujmou zkušení hráči - Vobořil s asistentem Kocem.

Žabinské Vlky posílili Jan Havel a Tomáš Ťok
Žabinské Vlky posílili Jan Havel a Tomáš Ťok 21.08.2024

Žabinští Vlci Brno oznámili příchod zvučného futsalového jména - po dvou letech v Helasu příchází šestatřicetiletý Jan Havel. Držitel mistrovského titulu s Interobalem má na svém kontě více než 400 ligových startů. Druhou posilou je Tomáš Tok z Tanga Hodonín.