Druhé finále bylo o poznání emotivnější a vyhecovanější, proč tomu tak podle vás bylo?

Finále taková jsou, první zápas byl takový oťukávací, hlavně v prvním poločase. Druhý poločas už svůj emoční náboj měl. My jsme doma naši výhodu ztratili a do Plzně jsme jeli to s cílem to vrátit tak, aby to bylo vyrovnané a výhodu jsme zase měli my. Teď se musíme dobře připravit na pondělí a třetí zápas, abychom doma podruhé za sebou neprohráli.

Kde jste viděl rozhodující chvíle vašeho vítězství v druhém zápase?

Myslím, že jsme byli mnohem disciplinovanější a od začátku do konce jsme plnili pokyny trenéra. Doma jsme z toho v druhém poločase trochu vypadli, v Plzni už to bylo lepší a hlavně jsme konečně proměnili svoje šance. Dokázali jsme soupeři odskočit víc než na jeden gól.

Jak moc vás mrzí druhá žlutá karta pro brankáře Espindolu a jak moc vám bude chybět?

Chybět bude určitě, je to gólman číslo jedna. Myslím si ale, že trenér se pozorně podívá na video a určitě připraví taktiku tak, abychom zvládli to, že nám bude jeden gólman chybět.

Dva finálové zápasy a vy jste vstřelil dvě branky, cítíte se v sérii vy osobně dobře?

Já se cítím dobře, těšil jsem se na to. Finále hraju po sedmi letech, většinou jsem míval dovolenou a sledoval jsem to s pivkem v ruce. Jsem rád, že mi to tam padá. Hlavně bych rád pomohl Chrudimi k zisku titulu, takže je jedno, kdo góly dává. Samozřejmě mě to těší.

Další aktuality

Jakub Hodek: Nový trenér dostane nejvyšší cíle
Jakub Hodek: Nový trenér dostane nejvyšší cíle 18.07.2024

Interobal Plzeň půjde do nové sezony s novým trenérem a výrazně omlazeným kádrem, ale se stejně vysokými cíli. O změnách, kterými mistrovský tým prochází, jsme si povídali s generálním ředitelem Jakubem Hodkem.

Petr Jeníček: Chceme Nejzbach ukotvit v nejvyšší soutěži
Petr Jeníček: Chceme Nejzbach ukotvit v nejvyšší soutěži 15.07.2024

Po roce je Nejzbach zpět v nejvyšší futsalové soutěži. Generální manažer a stále aktivní hráč Petr Jeníček přibližuje, jak se celek z Vysokého Mýta prodral zpět na výsluní a věří, že účast tradičního týmu v 1. Futsal lize bude dlouhodobější.

Ondřej Vahala: Realita předčila očekávání
Ondřej Vahala: Realita předčila očekávání 10.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Vahala se s Interobalem nedomluvil na podmínkách nové smlouvy a jeho působení na západě Čech tak po čtyřech letech končí. O novém angažmá zatím rozhodnuto není, jasné je jen to, že vzhledem k pracovnímu vytížení v roli osobního trenéra to nebude v zahraničí.