Hostující celek si od začátku utkání vypracoval slušný náskok, ke kterému mohl v průběhu utkání postupně přidávat další tzv. hřebíčky do rakve olomouckého prvoligového působení. Domácí se tak po dvou letech loučí s prvoligovými palubovkami i v domácí Velkobystřické hale. Všem fanouškům děkujeme a nebojte, futsal v Olomouckém kraji nekončí, pouze se musí zkonsolidovat a vymezit si nové cíle. Více informací se dozvíte včas.

Ohlasy aktérů: 

Martin Zapletal (SKUP Olomouc): "Dneska to bylo naše loučení s ligou na domácí palubovce. Výsledek odpovídá postavení v tabulce. Měli jsme i několik šancí na vstřelení branky, bohužel jsme je neproměnili."

Victor Espindola (brankář FK Chrudim): ,,Byl to dobrý zápas, dokázali jsme diktovat tempo hry a otevřít si dobrou brankovou převahu. Věděli jsme, že vzhledem k jejich pozici v tabulce a hře s pouhými šesti hráči to bude mít soupeř těžké. Vsadili na své dovednosti a fyzickou sílu a díky tomu měli i nějaké příležitosti ke vstřelení branek. My jsme ale věděli, jak ovládat hru od začátku do konce, hráli jsme náš system, který po nás chce trenér a dosáhli velkého vítězství. Musíme takto pokračovat dál a tvrdě pracovat, protože play-off se blíží a náš cíl každý zná."

| STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?