Podle trenéra Mělníka Jakuba Němce výsledek odpovídal tomu, co se dělo na hřišti. „V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň potrestala,“ litoval Němec. „Bohužel nám dnes chybělo hodně hráčů, abychom byli Plzni vyrovnanějším soupeřem. V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň nekompromisně potrestala, a i proto je výsledek jaký je.”

Před posledními dvěma zápasy v základní části (doma Helas Brno a v Chomutově) mělnický tým nadále ztrácí tři body na příčku zaručující účast ve čtvrtfinále. Osmé Ústí má navíc utkání k dobru.

V podání druhého celku tabulky to byl vynikající středeční večer. Dva góly hostů vstřelil Holý, jednu branku dali Kozár, Křivánek, Rick, gólman Vahala, Vnuk, Buchta a Mikuš.

„Utkání jsme zvládli snad po všech stránkách. Samozřejmě přišlo pár drobných chyb, ale celkově jsme podali dobrý a koncentrovaný výkon,“ pochvaloval si na svazovém webu brankář Interobalu Plzeň Ondřej Vahala.

Ohlasy aktérů:

Jakub Němec (trenér Olympiku Mělník): „Výsledek asi odpovídá tomu co se dělo na hřišti. Bohužel nám dnes chybělo hodně hráčů, abychom byli Plzni vyrovnanějším soupeřem. V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň nekompromisně potrestala, a i proto je výsledek jaký je.”

Ondřej Vahala (Interobal): "Utkání jsme zvládli snad po všech stránkách. Samozřejmě přišlo pár drobných chyb, ale celkově jsme podali dobrý a koncentrovaný výkon."

STATISTIKY

 

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.