Podle trenéra Mělníka Jakuba Němce výsledek odpovídal tomu, co se dělo na hřišti. „V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň potrestala,“ litoval Němec. „Bohužel nám dnes chybělo hodně hráčů, abychom byli Plzni vyrovnanějším soupeřem. V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň nekompromisně potrestala, a i proto je výsledek jaký je.”

Před posledními dvěma zápasy v základní části (doma Helas Brno a v Chomutově) mělnický tým nadále ztrácí tři body na příčku zaručující účast ve čtvrtfinále. Osmé Ústí má navíc utkání k dobru.

V podání druhého celku tabulky to byl vynikající středeční večer. Dva góly hostů vstřelil Holý, jednu branku dali Kozár, Křivánek, Rick, gólman Vahala, Vnuk, Buchta a Mikuš.

„Utkání jsme zvládli snad po všech stránkách. Samozřejmě přišlo pár drobných chyb, ale celkově jsme podali dobrý a koncentrovaný výkon,“ pochvaloval si na svazovém webu brankář Interobalu Plzeň Ondřej Vahala.

Ohlasy aktérů:

Jakub Němec (trenér Olympiku Mělník): „Výsledek asi odpovídá tomu co se dělo na hřišti. Bohužel nám dnes chybělo hodně hráčů, abychom byli Plzni vyrovnanějším soupeřem. V průběhu utkání jsme udělali několik zbytečných chyb, které Plzeň nekompromisně potrestala, a i proto je výsledek jaký je.”

Ondřej Vahala (Interobal): "Utkání jsme zvládli snad po všech stránkách. Samozřejmě přišlo pár drobných chyb, ale celkově jsme podali dobrý a koncentrovaný výkon."

STATISTIKY

 

Další aktuality

Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku!
Dobré zprávy z Chrudimi: Matěj Slováček je v pořádku! 27.04.2024

V pátek 26.4.2024 se neodehrálo druhé utkání semifinálové série s Helasem Brno z důvodu zdravotních potíží chrudimského kapitána Matěje Slováčka. Nyní vám přinášíme informace, jak se bude celá série dále vyvíjet.

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.