Den plný futsalu odstartuje souboj spodku tabulky 2.Futsal ligy- západ. Plzeňské Jerigo, aktuálně se nacházející na desátém místě, vyzve poslední Spartu. Utkání startující v 18:00 tak bude soubojem o udržení si odstupu před posledními týmy soutěže. Sparta přijede do Plzně povzbuzená vítězstvím v Poháru SFČR nad ČAFC Praha.

„Celá kabina se na akci moc těší. Doufáme, že oproti předloňskému večeru se akce povede i výsledkově. Věříme, že diváci přijdou v podobně hojném počtu jako proti Tiradores a budou naším šestým hráčem na palubovce a poženou nás i Interobal za ziskem tří bodů.“ Prohlásil k utkání Tomáš Kristl.

Interobal čeká 18. kolo 1.Futsal ligy, ve kterém vyzve Liberec. V prvním vzájemném utkání sezóny bral body právě celek Plzně, který na své konto připsal jasnou výhru 6:2. Z pohledu Interobalu se jedná o zcela odlišnou situaci oproti Jerigu. Figuruje na druhém místě tabulky, a ladí lepší výchozí pozici pro nezadržitelně se blížící play-off.

„Jerigu přeji záchranu a věřím, že Spartu porazí stejně jako se to povedlo nám v loňské semifinálové sérii, přestože má Sparta úplně jiné mužstvo než v loňské sezoně. Nás proti Liberci nečeká nic jednoduchého. Musíme se hlavně srovnat s časovým posunem po návratu z Číny. Věřím, že diváci opět vytvoří na Lokádě skvělou atmosféru tak, jak je v posledních letech zvykem, a šest bodů zůstane doma,“ doplnil Michal Holý.

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.

Ševčík přestupuje do Chorvatska, střídání Brazilců v Liberci
Ševčík přestupuje do Chorvatska, střídání Brazilců v Liberci 16.01.2024

Slavia a Liberec hlásí změny v kádru. Z Edenu odchází po třech letech slovenský reprezentant Matúš Ševčík, v Liberci nahradil Rabisca další Brazilec David Mesquita.