Třicetičtyřletý futsalista přišel do Edenu před sezonou z polského klubui Jagiellonie Byalstok. Jeho nejvýraznějším momentem tak ve Slavii zůstane branka do sítě FK Chrudim. 

V kádru sešívaných končí také další dva ukrajinští hráči Andrej Tsopa a Sviatoslav Markanych, kteří výkonnostně nepřesvědčili.

Další aktuality

Aleš Benek ukončil futsalovou kariéru
Aleš Benek ukončil futsalovou kariéru 16.07.2024

Jedna z hlavních tváří libereckého futsalu končí svoji kariéru. FTZS na svém webu oznámil, že Aleš Benek po deseti letech z klubu odchází. Třiatřicetiletý futsalista působil nejen jako hráč, ale část kariéry také jako hrající trenér a kouč úspěšných mládežnických týmů. V dalším pokračování mu zabránily zdravotní důvody.

Bratři Zápotočští se vracejí z hostování do Plzně
Bratři Zápotočští se vracejí z hostování do Plzně 08.07.2024

Jaroslav a Jiří Zápotočští ukončili své hostování v Rapidu Ústí nad Labem a v nové sezoně budou pokračovat v Interobalu Plzeň. Oba bratři patřili k oporám severočeského klubu. Jaroslav ve dvaceti utkáních nastřílel 12 branek a k nim přidal 14 asistencí, Jiří zaznamenal 14 gólů a 6 přihrávek.

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.