V 16. kole nejvyšší futsalové soutěže přivítali domácí SKUP Olomouc celek z Kadaně. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří lépe kombinovali a měli více ze hry. Domácím však chyběla lepší koncovka. Naopak hostující dokázali skvěle využívat svého nejlepšího střelce Caio, který svým výborným výkonem poslal International do vedení. Do druhé půle vstoupili lépe hostující, kteří navýšili svůj gólový náskok. Ten už se domácím ani po čtyřech brankách hrajícího trenéra Janečky nepodařilo dohnat.

Ohlasy aktérů

Lukáš Kočiš (SKUP Olomouc): "Bohužel jsme tento velmi důležitý zápas nezvládli. Bylo tam z naší strany hlavně nedůsledné bránění a já jsem se nechal zbytečně vyloučit. Soupeř trestal všechny naše chyby a my jsme nedokázali výsledek otočit."

Michal Salák (Inter Kadaň): “Chci poděkovat všem hráčům. Ačkoliv výsledek vypadá jednoznačně, tak utkání bylo velmi obtížné. Olomouc je známá svým stylem, který často připomíná spíše fotbal než futsal. Obdrželi jsme pět branek, což není dobrá vizitka, ale dá se na čem stavět a co zlepšovat. Za tyto tři body jsem hrozně rád. Ačkoliv je Olomouc poslední v tabulce, tak tyto body se určitě počítají a věřím, že na toto utkání navážeme.”

| STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?