Z pohledu pořadatele by se tak možná chtělo říct „Během mé služby se nic zvláštního nestalo.“ Plzeňský Interobal od počátku potvrzoval roli favorita, a svého soupeře zasypal hned jedenácti brankami. Zajímavostí by v tomto případě mohl být fakt, že druhá čtyřka hráčů se prosadila hned sedmkrát.

Za první půli se postupně stihli prosadit Mikuš, a to hned dvakrát, Knobloch a Kozár, který rovněž zaznamenal dvě branky. Během první dvacetiminutovky tak domácí ústeckému celku nadělili pět branek.

Ani druhý poločas nebyl výrazně chudší. Dočkali jsme se celkem šesti branek- prosadili se Vnuk, a to dvěma trefami, Knobloch, Holý, Rešetár a Mikuš, který tak v tomto duelu zaznamenal hattrick. Plzeň tak splnila papírovou povinnost, a na domácím hřišti zůstává i nadále neporažena. Za týden čeká muže první prosincový duel- tentokrát na hřišti ŽV Brno.

Ohlasy aktérů

Peter Kozár (Plzeň): "Domácí zápas jsme zvládli, a připsali si veledůležité tři body do tabulky. Dokázali jsme celou dobu hrát tak, jak jsme chtěli, tedy zodpovědně, a soupeře nepouštět do výrazných šancí. Oceňuji dostatek šancí na naší straně, ze kterých padlo jedenáct branek."

Jiří Zápotocký (Rapid): "Plzeň dnes ukázala, proč právě oni jsou nejlepší v lize. I když jim dnes chybělo brazilské duo, dnešní zápas dominovali. Pro nás to jsou cenné zkušenosti k nezaplacení. Plzni gratuluji k výhře."

| STATISTIKY

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.