Z pohledu pořadatele by se tak možná chtělo říct „Během mé služby se nic zvláštního nestalo.“ Plzeňský Interobal od počátku potvrzoval roli favorita, a svého soupeře zasypal hned jedenácti brankami. Zajímavostí by v tomto případě mohl být fakt, že druhá čtyřka hráčů se prosadila hned sedmkrát.

Za první půli se postupně stihli prosadit Mikuš, a to hned dvakrát, Knobloch a Kozár, který rovněž zaznamenal dvě branky. Během první dvacetiminutovky tak domácí ústeckému celku nadělili pět branek.

Ani druhý poločas nebyl výrazně chudší. Dočkali jsme se celkem šesti branek- prosadili se Vnuk, a to dvěma trefami, Knobloch, Holý, Rešetár a Mikuš, který tak v tomto duelu zaznamenal hattrick. Plzeň tak splnila papírovou povinnost, a na domácím hřišti zůstává i nadále neporažena. Za týden čeká muže první prosincový duel- tentokrát na hřišti ŽV Brno.

Ohlasy aktérů

Peter Kozár (Plzeň): "Domácí zápas jsme zvládli, a připsali si veledůležité tři body do tabulky. Dokázali jsme celou dobu hrát tak, jak jsme chtěli, tedy zodpovědně, a soupeře nepouštět do výrazných šancí. Oceňuji dostatek šancí na naší straně, ze kterých padlo jedenáct branek."

Jiří Zápotocký (Rapid): "Plzeň dnes ukázala, proč právě oni jsou nejlepší v lize. I když jim dnes chybělo brazilské duo, dnešní zápas dominovali. Pro nás to jsou cenné zkušenosti k nezaplacení. Plzni gratuluji k výhře."

| STATISTIKY

Další aktuality

Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup
Plzeň bojovnou Slavii přehrála a má mečbol na postup 26.04.2024

Druhé semifinále v Praze mělo dramatičtější průběh, ale nakonec stejného vítěze. Slávisté sice už od patnácté vteřiny po Křemenově brance vedli, Interobal ale skóre zvrátil na svoji stranu a zvítězil 5:1. V úterý bude mít mečbol na postup.

Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě
Semifinále v Brně odloženo. Zdraví kapitána je na prvním místě 26.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Helasem Brno a FK Chrudim se v pátek nehrálo. Důvodem byly náhlé zdravotní komplikace kapitána Chrudimi Matěje Slováčka během rozcvičení.

Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol
Z kabiny: Chrudim a Plzeň chtějí v pátek získat mečbol 26.04.2024

V pátek večer jsou na programu druhé zápasy semifinále. Chrudim vyráží do Brna a Plzeň do pražského Edenu se stejným cílem - vyhrát podruhé a získat mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?