První půle bezesporu patřila více méně jednomu hráči- Kaká se prosadil hned třikrát za sebou, a připravil tak pro soupeře velmi těžký první poločas. Poprvé se trefil v deváté minutě, navázal trefou v minutě sedmnácté, a hattrick dokonal v devatenácté minutě. Po této kanonádě se ještě přidal Jakub Sváta, a zakončil tak výrazné střelecké hody prvního poločasu. Domácí vedli už 4:0.

Mělník ale do druhé půle vstoupil velmi dobře, a využil tak lehkomyslnosti domácích. O snížení se postaral ve dvaadvacáté minutě Jiří Vokoun, který se prosadil i v sedmadvacáté minutě.

Po snížení na 4:2 se ale opět spustila lavina Plzně. Postupně se prosadili Rick, a to hned dvakrát, Vahala a Tomáš Vnuk utkání necelé tři minuty před koncem střelecky zakončil.

Ohlasy aktérů

Kaká (hráč Plzně):"Bez ohledu na výsledek to byl opravdu náročný zápas. Soupeř měl skvělou obranu i brankáře a nám se přes ně těžce dostávalo. Jsem přesvědčen, že celé utkání mělo velkou kvalitu a diváky bavilo."

Jiří Vokoun (kapitán Mělníku): „Na dnešní utkání jsme jeli s vědomím, že je Plzeň těžký soupeř. Výsledek odpovídá faktu. Soupeř nám ukázal, že se máme dál kam posouvat, ale že i my jim dokážeme trefit gólovou branku.”

| STATISTIKY

Další aktuality

Bohemians slaví první historickou výhru!
Bohemians slaví první historickou výhru! 06.09.2024

Bohemians slaví první historickou výhru v 1. Futsal lize! V domácí hale sice prohrávali s Chomutovem 3:5, ale pak Klokani nastříleli šest branek a vyhráli 9:5! Kosina, Lízálek a Nekvasil dali po dvou brankách, jedním gólem k prvním třem bodům přispěli Hora, V. Holub a O. Holub.

Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku
Kadaň vyhrála v Mělníce a vede tabulku 06.09.2024

Čtyři branky brazilských hráčů zajistily další tři body pro zatím stoprocentní Inter Kadaň. Domácí Mělník dokázal snížit až v závěru na 1:4. Severočeši se po dvou kolech vyšvlihli do čela tabulky.

Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně
Rapid podruhé v sezoně remizoval. Překvapil v Brně 06.09.2024

Dva střelci zařídili v pátek večer v Brně remízu 2:2. Domácí Helas Brno před zraky nového vedení pouze remizoval s ústeckým Rapidem 2:2. Za domácí se dvakrát trefil Perina, za hosty Brazilec Hernandez.