Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří díky gólu Lapčíka dokázali ovládnout první poločas nejtěsnějším možným poměrem 1:0.

Do druhého poločasu lépe vstoupili hostující, kteří převzali otěže utkání a začali diktovat tempo hry. Následně rychle vystřelili tři branky, na které již domácí nedokázali najít recept. V následujících dvou kolech olomoučtí hráči zavítají na druhou stranu republiky, aby poměřili své síly s Kadaní a následně s nováčkem ligy z Chomutova.

Ohlasy aktérů

Jakub Řičica (vedoucí SKUP): "Dneska to byl zápas blbec. Neudrželi jsme těsné vedení a dostali góly z brejku po našich chybách. Snad to odčiníme další kolo."

Jakub Žoček (hráč FTZS): "V prvním poločase to bylo velmi vyrovnané. My jsme neproměnili několik vyložených šancí, a proto jsme šli o poločase do kabin za nepříznivého stavu. V druhém poločase jsme ještě navýšili obrátky a začli soupeře více mačkat. Zápas to byl velmi důrazný a některé situace byly na hraně. V závěru se nám podařilo odskočit o dvě branky, což bylo klíčové. Soupeři se podařilo snížit po našem vyloučení, ale v samém závěru už jsme důsledně ubránili vítězství. Za tři body jsme moc rádi a troufnu si říct, že dnes byly opravdu zasloužené.”

| STATISTIKY

 

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.