Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří díky gólu Lapčíka dokázali ovládnout první poločas nejtěsnějším možným poměrem 1:0.

Do druhého poločasu lépe vstoupili hostující, kteří převzali otěže utkání a začali diktovat tempo hry. Následně rychle vystřelili tři branky, na které již domácí nedokázali najít recept. V následujících dvou kolech olomoučtí hráči zavítají na druhou stranu republiky, aby poměřili své síly s Kadaní a následně s nováčkem ligy z Chomutova.

Ohlasy aktérů

Jakub Řičica (vedoucí SKUP): "Dneska to byl zápas blbec. Neudrželi jsme těsné vedení a dostali góly z brejku po našich chybách. Snad to odčiníme další kolo."

Jakub Žoček (hráč FTZS): "V prvním poločase to bylo velmi vyrovnané. My jsme neproměnili několik vyložených šancí, a proto jsme šli o poločase do kabin za nepříznivého stavu. V druhém poločase jsme ještě navýšili obrátky a začli soupeře více mačkat. Zápas to byl velmi důrazný a některé situace byly na hraně. V závěru se nám podařilo odskočit o dvě branky, což bylo klíčové. Soupeři se podařilo snížit po našem vyloučení, ale v samém závěru už jsme důsledně ubránili vítězství. Za tři body jsme moc rádi a troufnu si říct, že dnes byly opravdu zasloužené.”

| STATISTIKY

 

Další aktuality

Z kabiny: Zaskočí Bohemka po Ústí také Kadaň? Nejzbach chce body z Prahy
Z kabiny: Zaskočí Bohemka po Ústí také Kadaň? Nejzbach chce body z Prahy 17.10.2024

V 6. kole 1. Futsal ligy hostí Chrudim Mělník, Plzeň jede do Brna a Liberec bude hájit stoprocentní bilanci doma proti Helasu. Kadaň se pokusí zastavit sérii proher doma proti Bohemians. Co zaznělo z kabin?

Helas veze tři body z Mělníka, trefil se i Mykytjuk
Helas veze tři body z Mělníka, trefil se i Mykytjuk 14.10.2024

Helas Brno v pondělní dohrávce obral o tři body Mělník. Olympik prohrával od 2. minuty, kdy se trefil David Cupák a dokázal jen vyrovnat. Hosté se dostali znovu do vedení a to už nepustili. V závěru si připsal gól i brankář Andrej Mykytjuk. Helas je v tabulce pátý a má zápas k dobru, Mělník stále čeká na první výhru a je se dvěma body předposlední.

Koudelka: K výhře nám zase pomohly standardky
Koudelka: K výhře nám zase pomohly standardky 14.10.2024

I po pěti kolech 1. Futsal ligy se mohou hráči FK Chrudim pyšnit plným bodovým ziskem. V pátek večer je ale stálo vítězství na palubovce Nejzbachu Vysoké Mýto překvapivě hodně sil, když o své výhře (6:1) definitivně rozhodli až v závěrečných deseti minutách. Po zápase poskytl rozhovor chrudimskému webu Tomáš Koudelka.