„Děkujeme Michalovi Odehalovi za skvělou práci, kterou odvedl. V roce 2020 dokázal připravit náš tým na premiérové působení v nejvyšší soutěži a udělal z nás konkurenceschopný tým, který získal pod jeho vedením 30 prvoligových bodů. Po sestupu z 1. Futsal ligy jsme okamžitě vyhráli 2. Futsal ligu východ a získali jsme navíc vynikající bronzové medaile v Dorostenecké lize futsalu,“ připomnělo klubové vedení na svém Facebooku.

Proč tedy došlo v Brně ke změně? „Po skončení sezóny jsme cítili potřebu nového impulzu, který náš tým potřebuje, aby se posunul o další metu a dohodli jsme se, že s několika novými hráči přijde i nový trenér. Uvidíme, jak to vše půjde dál a jestli je to správné rozhodnutí. Trenére díky moc, zapsal ses nesmazatelně do klubové historie a vůbec není vyloučeno, že se naše futsalové cesty nemohou v blízké budoucnosti opět setkat,“ napsali Žabinští Vlci.

Jméno nového trenéra zveřejnili Žabinští Vlci na svém Facebooku o den později. Stal se jím Radek Toman.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.