"Jestli jsme skončili čtvrtí nebo třetí, jak někdo jásá, tak pro mě je nespokojenost," rýpl si Beni Simitči do rivala ze Slavie, který bral bronz, a pokračoval: "Určitě by mě zajímalo, zda tým, který skončí na druhem místě v play off, bude spokojen. Odpověď asi všichni známe, bude znít ne!"

Manažer Sparty hodnotil kladně skladbu letošního týmu. Podle Beniho si mančaft sedl lidsky. Zlepšily se vztahy mezi hráči a stoupla i pracovitost kádru. "Byl bych strašně rád, kdyby kostra týmu zůstala spolu i nadále, ale uvidíme, léto je dlouhé a necháme se překvapit," pokrčil rameny trenér. 

Sparta vypadla v semifinále s Plzní. V prvním utkání sahala po prodloužení. Ve druhém a třetím utkání už odešla fyzicky. "Plzeň nás nepřekvapila ničím, jsou lehce čitelní, bohužel jsme na ně neměli připravený kádr, jaký by jim stačil," litoval Beni Simitči. "Jinak se proti Plzni dá hrát úplně v klidu, samozřejmě bez urážky, aby se toto tvrzení nikoho nedotklo. S hrou s gólmanem neudělali nic a nejen v play off, ale i v předešlých třech zápasech ligy a poháru. My jsme si šedesát procent gólů dali sami díky našim chybám, které vznikly z únavy. Samozřejmě, že Plzeň postoupila zcela zaslouženě a těším se, jak svoji sílu ukážou ve finále proti Chrudimi."

Další aktuality

Jakub Hodek: Nový trenér dostane nejvyšší cíle
Jakub Hodek: Nový trenér dostane nejvyšší cíle 18.07.2024

Interobal Plzeň půjde do nové sezony s novým trenérem a výrazně omlazeným kádrem, ale se stejně vysokými cíli. O změnách, kterými mistrovský tým prochází, jsme si povídali s generálním ředitelem Jakubem Hodkem.

Petr Jeníček: Chceme Nejzbach ukotvit v nejvyšší soutěži
Petr Jeníček: Chceme Nejzbach ukotvit v nejvyšší soutěži 15.07.2024

Po roce je Nejzbach zpět v nejvyšší futsalové soutěži. Generální manažer a stále aktivní hráč Petr Jeníček přibližuje, jak se celek z Vysokého Mýta prodral zpět na výsluní a věří, že účast tradičního týmu v 1. Futsal lize bude dlouhodobější.

Ondřej Vahala: Realita předčila očekávání
Ondřej Vahala: Realita předčila očekávání 10.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Vahala se s Interobalem nedomluvil na podmínkách nové smlouvy a jeho působení na západě Čech tak po čtyřech letech končí. O novém angažmá zatím rozhodnuto není, jasné je jen to, že vzhledem k pracovnímu vytížení v roli osobního trenéra to nebude v zahraničí.