"Jestli jsme skončili čtvrtí nebo třetí, jak někdo jásá, tak pro mě je nespokojenost," rýpl si Beni Simitči do rivala ze Slavie, který bral bronz, a pokračoval: "Určitě by mě zajímalo, zda tým, který skončí na druhem místě v play off, bude spokojen. Odpověď asi všichni známe, bude znít ne!"

Manažer Sparty hodnotil kladně skladbu letošního týmu. Podle Beniho si mančaft sedl lidsky. Zlepšily se vztahy mezi hráči a stoupla i pracovitost kádru. "Byl bych strašně rád, kdyby kostra týmu zůstala spolu i nadále, ale uvidíme, léto je dlouhé a necháme se překvapit," pokrčil rameny trenér. 

Sparta vypadla v semifinále s Plzní. V prvním utkání sahala po prodloužení. Ve druhém a třetím utkání už odešla fyzicky. "Plzeň nás nepřekvapila ničím, jsou lehce čitelní, bohužel jsme na ně neměli připravený kádr, jaký by jim stačil," litoval Beni Simitči. "Jinak se proti Plzni dá hrát úplně v klidu, samozřejmě bez urážky, aby se toto tvrzení nikoho nedotklo. S hrou s gólmanem neudělali nic a nejen v play off, ale i v předešlých třech zápasech ligy a poháru. My jsme si šedesát procent gólů dali sami díky našim chybám, které vznikly z únavy. Samozřejmě, že Plzeň postoupila zcela zaslouženě a těším se, jak svoji sílu ukážou ve finále proti Chrudimi."

Další aktuality

Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále
Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále 19.04.2024

Filipa Havrdu nebylo ve čtvrtfinále play-off možné přehlédnout. Nastupoval totiž s obličejovou maskou, kterou si musel před prvním zápasem rychle pořídit. Slavii pomohl k postupu přes Chomutov dvěma důležitými góly.

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.