Na úvodní branku se čekalo poměrně dlouho, až v deváté minutě dokázál prostřelit výborně chytajícího Svobodu Výborný, který dorazil pokus Macháčka – 1:0. Za pár vteřin to bylo už o dvě branky, kdy Abrhám uvolnil Macháčka, který prostřelil Svobodu na zadní tyč – 2:0. Neuběhla ani minuta a bylo to 3:0, když Rozboud nastřeloval před branku, jeho nástřel srazil Svoboda pouze k Maurovi, pro kterého nebyl problém trefit odrytou branku. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Na první branku druhého poločasu se nečekalo dlouho, když už v druhé minutě druhého poločasu se po nástřelu Abrháma prosadil Mešič – 4:0. Ve dvacáté šesté minutě přišlo snížení, když hrající trenér hostů Jeníček předložil míč Vojtíškovi, který prostřelil Kirova – 4:1. Za pár vteřin to bylo, ale zase o čtyři branky, když svou 200 branku v nejvyšší soutěži vstřelil Bejda, když mu předložil míč Švec a Bejda ho uklidil za záda brankáře – 5:1. Za chvíli to bylo už 6:1, když se dokázal prosadit na zadní tyč Maur. Ve třicáté minutě přidal svojí druhou branku v zápase Bejda, když uklidil do branky míč, který mu předložil Abrhám – 7:1. Ve třicáté druhé minutě po rychlém protiútoku snížil Palatka, který zakončil kombinaci s Kutou – 7:2. Za tři minuty završil hattrick Stanislav Bejda, kterému předložil míč Švec – 8:2. Ve třicáté sedmé minutě nastřelil míč před branku Abrhám a našel Mešiče, který uklidil míč do branky – 9:2. O minutu později přidali Démoni desátou branku, když se po přihrávce Švece prosadil Rozboud – 10:2. Hosté jěště v poslední minutě zkusili power-play, tu ale využili domácí, když jí potrestal Rozboud a připsal si druhou branku v zápase – 11:2. Poslední branku v zápase a svou třetí během dvou minut vstřelil Rozboud, který pod břevno překonal brankáře hostů a uzavřel tak stav na konečných 12:2.

Ohlasy aktérů zápasu

Stanislav Bejda (kapitán Démonů): "Děkuji spoluhráčům za krásný zážitek u mého konce kariéry. Věřil jsem, že Vysoké Mýto porazíme a já se rozloučím 200. gólem. Tři góly jsou hezkou rozlučkou, a navíc jsem si mohl zahrát se svým synem, který si dnes připsal svůj první ligový start. Ještě jednou velké díky všem Démonům v čele s Karlem Krulišem."

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Poslední kolo jsme odehráli v okleštěné sestavě v pěti lidech, podle toho vypadá i výsledek utkání. Letošní sezonu jsme ztratili ale v jiných zápasech, na které jsme se buďto nesešli, nebo nebyli schopni připravit. Soupeři gratulujeme k vítězství a záchraně."

| STATISTIKY

Další aktuality

Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně
Daněk zůstává v Itálii, Hůla bude hrát ve Španělsku, Klečka do Plzně 25.07.2024

Reprezentační brankář Ondřej Daněk prodloužil svoji smlouvu s italským klubem ASD Mascalucia a bude i v příští sezoně hrát v Serii A2 elite, tedy druhou italskou ligu. Na jeho návrat do 1. Futsal ligy si tak budeme muset ještě počkat.

Helas Brno mění po 42 letech vedení,  propojuje se s akademií Orla Řečkovice
Helas Brno mění po 42 letech vedení, propojuje se s akademií Orla Řečkovice 04.07.2024

Legendární prvoligový klub Helas Brno, jenž se řadí mezi nejstarší tuzemské futsalové značky, mění po 42 letech majitele. Zakladatel Jan Loup předává štafetu novému pětičlennému vedení.

David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize
David Ploc: Cílem Klokanů je zabudování se v 1. Futsal lize 04.07.2024

Vedení futsalových Klokanů finišuje přípravy před startem letní přípravy na nejvyšší futsalovou soutěž. Při té příležitosti jsme vyzpovídali ředitele a zároveň hráče našeho klubu, Davida Ploce. Ten nám poodkryl, jak se zrodil administrativní postup do nejvyšší soutěže, klubové cíle pro nadcházející sezónu a také zmínil jednu z velkých věcí, která v létě Klokany čeká.