V nedělním utkání šel Spartak Perštejn rychle do vedení, když se střelou z dálky dokázal prosadit Caio. Poté ale Sparta dokázala proměňovat brejkové a standartní situace. Vypadalo to, že konečný výsledek prvního poločasu bude 1:4, ale slovo si vzalo duo zkušených hráčů Salák - Belej, když druhý zmiňovaný snižoval na 2:4.

Do druhého poločasu šel Spartak s pokyny aktivní hry, což se dařilo. Ovšem hned v první minutě brejkovou situaci zakončil hostující kapitán a rozdíl byl opět tři branky. O nejhezčí branku utkání se poté postaral domácí Caio, když dokázal patičkou zakončit ze sedmi metrů přesně k tyči. Další branku přidal přidal Kiliján, když podruhé v utkání asistoval Salák. Rozdíl byl o jednu branku a domácí šli do powerplay. Ta bohužel vůbec nevyšla a Sparta v ní naopak dokázala dvakrát skórovat přes celé hřiště do odkryté branky.

Ohlasy aktérů zápasu

Jiří Chmelan (hráč Spartaku): "V neděli jsme bohužel před domácími fanoušky nedokázali získat body. Lacině obdržené branky nás stojí mnoho sil, které poté musíme vynaložit, abychom se dokázali vrátit do utkání. Když jsme se dokázali přiblížit na jednu branku, nedokázali jsme vstřelit vyrovnávací branku a naopak Sparta dokázala využít naše chyby v power play."

Matheus (hráč Sparty): "Na nedělní zápas jsme se dobře připravili. Byly tam od nás špatné momenty a bylo to drama. Vše jsme zvládli ustát a domů vezeme tři body."

| STATISTIKY

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.