FTZS Liberec - FC Démoni Česká Lípa

Viktor Žampa (hráč FTZS Liberec): „Dostali jsme se do pozice, kde jsme nechtěli být. Další ztráta v Mělníku pro nás znamená, že v každém dalším zápase se musíme ve všem zlepšit a uhrát co nejlepší výsledek, který bude znamenat tři body. Teď nás čeká důležité derby, které je vždycky něčím specifické, očekávám bojovné utkání o každý centimetr palubovky a máme po posledním zápase České Lípě co vracet. Tímto bych chtěl pozvat všechny naše fanoušky v pátek k nám na Duklu. Budeme vás potřebovat."

Karel Kruliš (trenér FC Démoni Česká Lípa): „Do Liberce jedeme s velkým respektem, jelikož jde o derby a to nemá favorita. Oba týmy jsou sousedy nejen v kraji ale i v tabulce. Bude to boj o každý centimetr palubovky jako v každém zápase. Zápas bude vyrovnaný a budou rozhodovat maličkosti.“
______________________________
PÁ 19:30 | SH Dukla Liberec

SK Interobal Plzeň - 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

Michal Štrajt (hráč SK Interobal Plzeň): „Všichni víme, o co se hraje a jak toho dosáhnout. Do zápasu půjdeme na 100%, hrajeme doma a je třeba zvítězit co nejvyšším rozdílem. Věřím, že nás přijdou opět v hojném počtu podpořit fanoušci a my jim uděláme radost na hřišti.“

Petr Svoboda (PR manažer 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto): „V Plzni nás čeká velmi náročné utkání, protože domácí musí do každého utkání jít naplno skrz skóre, pro nás bude důležité toto utkání odehrát se ctí a vyzkoušet si obranou fázi, která nám dělá obrovské problémy. Pro naše hráče to bude dobrá zkušenost zahrát si proti nejlepším futsalistům v 1. Futsal lize.“
__________________________________
PÁ 20:00 | SH Lokomotiva Plzeň

Sparta Praha - SK Olympik Mělník

Pavel Plecitý (hráč Sparta Praha): „Páteční zápas s Mělníkem nebude vůbec jednoduchý, je to silný soupeř, který má kvalitu a zápasy s nimi jsou vždy zajímavé. Budeme ale na zápas plně připraveni a konečně v plné sestavě, takže věřím ve vítězství a doufám, že nás přijde podpořit spousta fanoušků."

Jiří Vokoun (hráč SK Olympik Mělník): „Do utkání se Spartou půjdeme s tím, že chceme uspět a odvézt si body. Poslední dobou se nám v Praze příliš nedaří, ale věřím, že když předvedeme naší hru a budeme hrát všichni na 100%, tak to zlomíme a ukončíme šňůru špatných zápasů v hlavním městě.”
_________________________
PÁ 20:00 | SH Řepy

SKUP Olomouc - Helas Brno

Nikolas Tilkeridis (hráč SKUP Olomouc): „Na utkání se moc těšíme. Bude to takové moravské derby. Chceme do utkání vstoupit s odhodláním a soupeře porazit. Nastartovat tím boje o záchranu v 1. Futsal lize. Budeme chtít zabojovat o play off. Víme, že to bude válka, ale my se nevzdáme."

Bohumír Doubravský (hráč Helas Brno): „V Olomouci nás čeká velmi těžké utkání, ve kterém budeme čelit bojovnému a urputnému týmu, který potřebuje získat důležité body k záchraně. Během celého týdne se však pečlivě připravujeme a tak pevně věřím, že se nám do Brna nakonec podaří přivézt plný počet bodů.”
______________________________
SO 19:00 | SH Velká Bystřice

FC Rapid Ústí n. L. - TJ Spartak Perštejn

Václav Koc (hráč FC Rapid Ústí n. L.): „V současné situaci je pro nás každé utkání klíčové. V sobotu nás čeká na domácí palubovce Perštejn a věřím, že pokud podáme maximálně zodpovědný výkon, tak zvítězíme a odpoutáme se z posledního místa tabulky."

Jiří Chmelan (hráč TJ Spartak Perštejn): „Po neúspěšném utkání v České Lípě chceme potěšit naše fanoušky vítězstvím v Ústí nad Labem. Ačkoliv je momentálně Rapid na posledním místě tabulky, víme, že je to kvalitní soupeř a my nesmíme nic podcenit. Věřím, že z krajského derby odejdeme bohatší o tři body."
______________________________
SO 20:30 | SH Sluneta

SK Slavia Praha - FK Chrudim

O utkání jsme psali zde.
_____________________________________
PÁ 20:00 | SH Slavia | živě na YouTube

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?