Prvním novicem je Brazilec Matheus, který by měl v klubu nahradit Darriera De Mela. Ten podle slov trenéra Beniho Simitči odchází a s ním i jeho 19 kanadských bodů: "Matheuse jsem si vybral vyloženě jako alternativu za odcházejícího Darriera. Doufám, že se potvrdí, že pro nás bude větší a lepší posilou než jeho předchozí kolega. Ve svém bývalém klubu patřil k jednomu z nejlepších hráčů a i přesto, že je obráncem, má za sebou spoustu gólů a asistencí."

Druhá posila přichází do Sparty z polské nejvyšší soutěže. Jde o Portugalce Luise. "Luis je ročník 2002, takže nám doplní skupinu mladých v týmu. Je fyzicky zdatným obráncem, připomíná mi trochu komiksovou postavu Hulka. Vzhledem k tomu, že máme v kádru hodně úspěšných střelců, bylo potřeba přidat obránce. To je momentálně důležité. S ním, Matheusem a Kelmendim se nám upevní defenziva," dodal Simitči.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.