Novým předsedou SK Slavia Praha se po rezignaci Daniela Kolmana, stal dlouholetý sekretář klubu Oldřich Pánek, který ve své nové pozici již předstoupil před mužstvo na začátku přípravy. Jednou z jeho hlavních vizí je více kolektivní vedení sportovního oddílu a s tím související rozšíření představenstva Slavie.

"Rozšířený výbor klubu bude rozhodovat o dalším směřování a vizích jak v dlouhodobém, tak krátkodobém horizontu. Do rozšířeného výboru bych rád přivedl i další bývalé slávisty, kteří s klubem prožili kus svého života, a mají mu co dát, jako například Petra Olivu," řekl po svém zvolení. Bývalý předseda Daniel Kolman toto rozhodnutí přijal velmi pozitivně: "Oldřich Pánek je dobrou volbou. Po mnoha letech po mém boku v pozici sekretáře je zajištěna kontinuita dalšího směřování."

Pozici místopředsedy klubu bude zastávat již zmíněný David Frič. Sportovním ředitelem zůstává Tomáš Matějka. Členem výboru bude také Ondřej Zlámal. Nové vedení bude mít například také juniorský tým.

"Velmi děkuji všem, kteří se chtějí do řízení a provozování sportovního klubu Slavia futsal zapojit. Je velmi milé a pozitivní zjistit, komu všemu na Slavii záleží, a chtějí přiložit ruku k dílu, bez nároku na finanční ohodnocení, čistě z klubismu a ze zájmu. Cením si toho. V současné nelehké době je samozřejmě důležitým faktorem i ekonomická stabilita klubu. Pokud by nám byl někdo nápomocen z řad slávistů i v tomto směru, budeme velmi rádi," pokračoval na závěr nový předseda Oldřich Pánek.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.