První zápas série se odehraje v pátek od 20 hodin v Plzni. Zápas bude živě vysílat ČT sport Plus na webu, chytré televizi i mobilní aplikaci. 

Teplice jdou do série v roli papírového outsidera. V posledním kole zákadní části dokonce Severočeši v Plzni prohráli a přišli o druhou pozici. „Očekávám vyrovnané semifinále," má jasno teplický kouč André Guimaraes. "V pozici trenéra jsem se s tímto soupeřem setkal třikrát. Jednou jsme vyhráli, jednou remizovali a jednou prohráli. V tabulce byl rozdíl jeden bod, takže věřím, že budou rozhodovat detaily. Naši fanoušci od nás mohou očekávat velké ambice a sebevědomý tým, který udělá vše pro to, aby se dostal do finále," dodal pro klubový web kouč Svarogu.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.