„Bylo to nádherný! Přišly moje děti, které trénuji. Povzbuzoval mě i kotel Slavie. Bylo to super a chtěl bych jim za to poděkovat,“ uvedl Žežulka, který ze Slavie v Mělníku bude hostovat do konce sezony.

Jaké je hodnocení po nezvládnutém duelu na Slavii?

Smutný. Nevím, co bych k tomu více řekl. Slavia byla lepší. Ukázala větší efektivitu. Tentokrát jsme neměli takový náboj, který nás v jiných zápasech zdobí. Tohle nám chybělo.

V průběhu celého zápasu jsi měl hodně práce, je to tak?

Určitě. Vyhovuje mi to. Myslím si, že to tak má každý brankář. Já to mám rád, když mohu být v permanenci a když mohu pomoct klukům v poli.

Ostatní zápasy 1. Futsal ligy vám tentokrát příliš do karet nehrály, koukáte na vývoj konce základní části?

Po očku již koukáme, koho bychom mohli dostat za soupeře. Nemůžeme si vybírat. Musíme se snažit udělat ještě nějaký bod, i když máme před sebou do konce základní části těžké soupeře Spartu a Chrudim. Ve hře je ještě osmý Liberec. Uvidíme.

Odehrál si již několikátý zápas proti Slavii. Už sis zvykl?

Přijde mi, že se na to nedá zvyknout. Je to nepřirozené, když kluky znám a vím jaké mají návyky. To, že je znám, může být výhoda, ale i nevýhoda. Vím, kam to dávají, ale oni zase ví, kam to mají dát mně.

V Edenu jsi měl velkou podporu, užil sis aspoň tenhle moment?

Bylo to nádherný! Přišly moje děti, které trénuji. Povzbuzoval mě i kotel Slavie. Bylo to super a chtěl bych jim za to poděkovat.

Ve kterém klubu se trénování věnuješ a jak to stíháš kombinovat s futsalem?

Trénuji úplné prcky na Tempu. Stíhám to docela složitě, protože ještě studuji na VŠE, kde jsem nyní ve druhém semestru. Je to náročné, ale mám to nějak nastavené. S malými kluky mohu vždy na hodinu a půl vypnout od okolního světa a sledovat, jak se malí drobečci každým dnem zlepšují a rostou. Jsou úžasní a baví mě s nimi pracovat.

Další aktuality

Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále
Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále 19.04.2024

Filipa Havrdu nebylo ve čtvrtfinále play-off možné přehlédnout. Nastupoval totiž s obličejovou maskou, kterou si musel před prvním zápasem rychle pořídit. Slavii pomohl k postupu přes Chomutov dvěma důležitými góly.

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.