S prvními dvěma kluby získal mitrovské tituly, s Minervou si zahrál také Ligu mistrů. Nyní, po této tříleté anabázi se vrací do mateřského klubu. S pokorou a cílem restartovat svojí kariéru, která po odchodu ze Slavie stangnovala, nebo měla spíše sestupnou tendenci. Antonína vítáme zpět v klubu, přejeme hodně štěstí a věříme, že bude Slavii prospěšný tak, jako v dlouhém období, kdy oblékal její dres. V současné době se intenzivně řeší jeho přestup ze Švýcarské Minervy. Zda bude moct být připraven již na první dvě kola je v rukou registračního oddělení.

Daniel Kolman, předseda klubu: "Toníka mám rád, ve Slavii byl snad od patnácti let. Získal s ní juniroské tituly, dostal se do áčka, kde se stal oporou týmu. Vše špatné jsme si vyříkali, již před nějakou dobou, a udělali za vším tlustou čáru. Sám ví, že odchodem ze Slavie udělal velkou chybu, chce jí napravit, toho si cením. Já jsem naprosto přesvědčený, že bude pro A tým přínosem. Hodně to záleží na něm. Od realizačního týmu mám informace, že pracuje na sto procent, takže věřím že se brzy dostane do formy, kterou měl před odchodem z klubu. Já jsem Tondovi odpustil, věřím že to udělají i naši fanoušci, a že si je Tonda opět získá svými výkony."

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.