Severočechy posílil Tomáš Abrham, který hrál v loňské sezoně za Českou Lípu. Kádr doplnili i dva mladíci z juniorských reprezentací František Sedláček a Dalibor Slepčík. 

Představení dalších teplických posil:

Tomáš Abrham je devětadvacetiletý hráč se zkušenostmi ze 180 ligových zápasů. V minulosti oblékal dresy českolipských démonů, Interobalu Plzeň či Kladna. V ligových utkáních zaznamenal 69 branek a 30 asistencí. 

Šestadvacetiletý Pedro Senra je Portugalec, který má zkušenosti z rodné nejvyšší domácí soutěže. Jeho poslední angažmá bylo u týmu AD Fundao, se kterým se dostal až do semifinále play off. 

František Sedláček je pětadvacetiletý futsalista s 55 starty v lize a 11 starty v reprezentaci do 21 let. Do Teplic přichází po zkušenostech z pražské Slavie, Olympiku Mělník či Gardenline Litoměřice. 

Dalibor Slepčík je jednadvacetiletý hráč, který okusí nejvyšší soutěž vůbec poprvé v kariéře. Na svém kontě však má několik druholigových i reprezentačních startů za mládežnické reprezentace. V minulosti oblékal například dresy ústeckého Rapidu a Combixu. 

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.