Jak se po takovém zápase cítíte? Jak se vám chytalo?

Byl to těžký zápas nejenom pro mě, ale i pro ostatní, ale my jsme věděli, co nás čeká. Jen nebylo jasné, jak budou hrát noví hráči, co přišli do Sparty. Připravili jsme se dobře a podařilo se nám to. Cítil jsem se super, to, že na mě šlo hodně střel mě drželo ve střehu a hrálo se mi fajn.

Které zákroky byly nejdůležitější?

Myslím si, že ty v samotném závěru, ale kluci dobře bránili, pomáhali mi a myslím, že jsme si nakonec vyhrát zasloužili.

Co vaše střely přes celé hřiště? To je docela umění trefit jednu tyčku a pak i tu druhou…

Asi mi to není souzené dát gól (úsměv). Nevím, jedna tyčka, druhá tyčka…doufám, že mi to aspoň v jednom zápase vyjde, že jsem si to už vybral.

Vy jste ještě žádný gól ve Slavii nedal…Už během prvního poločasu jste ale vyjel na soupeřovu polovinu…

To jsem to sebral a vyjel jsem s tím, zkusil jsem to. Naštěstí to dopadlo tak, jak to dopadlo. Ta střela se mi vůbec nepovedla, jsem rád, že se kluci stačili vrátit a že to nakonec soupeř netrefil.

Bude druhý zápas těžší než ten první?

Každý zápas v takové sérii bude těžký, ale my jsme udělali první krok a čekají nás ještě další dva. Máme dobrou výchozí pozici.

Další aktuality

Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále
Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále 19.04.2024

Filipa Havrdu nebylo ve čtvrtfinále play-off možné přehlédnout. Nastupoval totiž s obličejovou maskou, kterou si musel před prvním zápasem rychle pořídit. Slavii pomohl k postupu přes Chomutov dvěma důležitými góly.

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.