„Nabídnutý čas využijeme k tomu, že se budeme hodně věnovat prevencí úrazů a fyzickou částí. Je ale jasné, že bez tréninku s míčem na hřišti ztratí všichni sportovci svoji formu,“ má jasno Felipe Conde. Jeho tým se v úvodu přestávky bude i nadále připravovat pohromadě: „Nyní je to odlišné, než v případě začátku pandemie, protože zatím máme stále možnost trénovat pod širým nebem. Využijeme tedy příležitosti a necháme trénink pohromadě. V plánu je také trénink v reálném čase přes internet,“ prozrazuje.

Jak velkou komplikaci tato přestávka pro Chrudim znamená? „Myslím si, že tato stopka je komplikací pro všechny kluby, ale pro náš klub a pro národní tým je to ještě horší. Již nyní byl plán zápasů velmi komplikovaný, nyní budeme mít nejméně další čtyři zápasy, které se budou muset odložit,“ má jasno lodivod chrudimské lavičky.

„Navíc nás čeká Liga mistrů, která má úplně jiný formát. Zvládnout všechny tyto problémy bude velkou výzvou, ale máme velmi zkušenou skupinu a uděláme vše pro to, abychom toho dosáhli,“ dodal Conde.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.