Jako první přišla řada na reprezentační směnu. Jak se první skupině ve složení Matúš Ševčík, Peter Kozár, Michal Seidler, Lukáš Rešetár, Tomáš Vnuk, Michal Holý a Gabriel Rick vedlo?

6:00 nástup! „Musím říct, že vstávání bylo náročné. Báli jsme se toho, co vlastně budeme dělat, ale musím uznat, že pan Lobo měl dobrý nápad,“ prozradil Michal Seidler, který sice ještě na hřišti v dresu Plzně neohrál ani minutu, ovšem první pracovní směnu ve firmě Interobal má již za sebou. 

„Hráči dostali za úkol odpracovat jednu směnu ve výrobě firmy Interobal, za účelem zažít chod na vlastní kůži a podívat se do výroby ne jen jako návštěvníci. Cílem bylo nejen pomoci firmě, ale také poznat, jak firma funguje, co vyrábí a jaké je zde vlastně prostředí,“ přiblížil účel a náplň pracovního dne Radek Lobo. 

„Popisem naší práce bylo vylupováni z dílců na jednotlivé kusy. Práce to nebyla nijak náročná, ale bylo toho opravdu hodně,“  představil náplň osmihodinovky nejprodktivnější hráč Interobalu na hřišti, Tomáš Vnuk. „Bylo to něco nového, co někteří hráči ještě nedělali, ale myslím, že jsme to všichni zvládli,“ doplnila Tomáše Vnuka nová posila, Michal Seidler.

Byl jsem na stanovišti s Michalem Holým a stihli jsme udělat celou jednu zakázku, což vedoucí směny, jak nám sdělila, ani nedoufala! pochlubil se pracovním úspěchem Tomáš Vnuk.

Byl jsem s klukama na směně celý den a musím říct, že mě všichni mile překvapili svým přístupem a pozitivním myšlením. Byli bedlivě sledováni zaměstnanci Interobalu, kteří dennodenně v té výrobě jsou. Kluci odvedli velký kus práce a zůstala za nimi opravdu pomoc. Nebylo to tak, že by přišli a někde to tam odstáli, ale opravdu odmakali směnu a bylo za nimi vidět hodně práce. Druhé skupině, která jde na řadu příští sobtou, hodili laťku hodně vysoko. Věřím, že i druhá skupina se své prácě zhostí se ctí a naváže na tuto první skupinu,“ nešetřil chválou prezident klubu Radek Lobo.

„Zaujalo mě, že i prezident klubu a ředitel firmy v jedné osobě, Radek Lobo, přijel na šestou hodinu a celou směnu s námi doslova makal,“ poslal poklonu Tomáš Vnuk opačným směrem. „Klobouk dolů před panem Lobem,“ zakončil Michal Seidler.

Společnost Interobal k.s. se řadí mezi přední firmy působící v obalovém průmyslu se zaměřením na výrobní, obchodní a poradenskou činnost v oblasti zpracování obalových materiálů a technologií balení.

Zajišťuje kompletní servis počínaje vývojem obalu a odborným poradenstvím při tvorbě obalů, přes výrobu prototypů a následnou sériovou výrobu včetně zajištění logistiky. To vše ve vlastních výrobních a skladovacích prostorech.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.