Pokračovat v kariéře hodlá ve své domovské zemi. Pro klub se jedná o velkou ztrátu. Martin přišel do Slavie v rozehrané sezóně 2016/2017 z Piněroli Bratislava, ihned se zařadil k tahounům týmu, a měl velký podíl na zisku titulu Vicemistra České republiky. Po celé čtyři sezóny patřil k hlavním oporám týmu. Slavia Martinovi děkuje za odvedené služby a přeje mu mnoho štěstí v další kariéře i osobním životě.

Martin Směřička: "V době nouzového stavu jsem trávil čas doma na Slovensku s rodinou, a zjistil jsem, že mi to velmi vyhovuje. Cítíme se tu více doma než v Praze, a minimálně tento rok, bych rád doma zůstal. Chtěl bych poděkovat klubu, jeho vedení, spoluhráčům, za skvělé dni, kdy jsem mohl být součástí Slavie. Klub mi vytvořil skvělé podmínky, výborně funguje, a vždy platí všechny dohody. Je to smutné loučení, už teď vím, jak mi kabina bude chybět. I proto bych si nerad zavíral dveře, protože je možné, že se vrátím třeba na play-off, nebo v píští sezóně, nebo v některé další. Speciálně děkuji prezidentovi klubu, s jakým pochopením moje rozhodnutí a důvody které mě k němu vedly přijal. Odcházím nyní ze Slavie s těmi nejlepšími pocity, klub se nesmazatelně zapsal do mého života a já věřím, že ten krásný sešívaný dres si někdy v budoucnu ještě obleču. Každému hráči mohu Slavii doporučit."

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.