Matěj Slováček je osminásobný mistr české nejvyšší soutěže, kromě Chrudimi sbíral ligové starty také v sousedních Pardubicích. V uplynulém ročníku soutěže patřil k oporám chrudimského týmu, za dvacet zápasů nastřílel devatenáct branek, ke kterým přidal i třináct gólových nahrávek. Jednalo se o jeho bodově nejvydařenější ročník v historii, v několika zápasech dokonce oblékl i kapitánskou pásku. Slováčkovi se hojně daří i v reprezentačním dresu, za 72 duelů již nastřílel dvacet reprezentačních branek.

Tomáš Koudelka má oproti svému „futsalovému dvojčeti“ o jeden mistrovský titul méně, nyní kotví na čísle sedm a věří, že se mu sbírka v nejbližších letech ještě rozroste. Jeho devět branek a jedenáct asistencí v uplynulé nedokončené sezoně dopomohlo k neoficiálnímu vítězství v soutěži, kromě toho výraznou měrou přispěl reprezentaci k postupu do baráže.

Futsalové umění obou reprezentantů budeme i nadále moci vídat v chrudimské sportovní hale a to po následující tři sezony, oba totiž prodloužili až do května roku 2023!

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.