Ten by se dle sociální sítě Sparty měl připojit k mistrovskému týmu až v únoru. V loňské sezoně pomohl Pražanům získat titul, jenže finále si nezahrál. Už během semifinálové série proti Chrudimi klub předčasně opustil.

„Kouzelník je zpátky, pevně věřím, že Angellot naváže na své skvělé výkony a pomůže Spartě v cestě za obhajobou titulu. Zároveň můžu fanouškům slíbit, že Angellot nebude jedinou posilou, kterou letos přivedeme,“ ujistil prezident Sparty Ago Simitči v prohlášení na FB.

V souvislosti se Spartou se však mluví i o odchodech z kádru. Nejvíce se skloňuje jméno Chorvata Tihomira Novaka. Web eFutsal.cz našel pár informací. "Tihomir Novak v živém televizním vysílání řekl, že po roce a půl stráveném ve Spartě by se chtěl vrátit v zimě na chorvatské palubovky. Není tajemstvím, že mnoho předních týmů by ráda vidělo Novaka ve své sestavě," citoval český futsalový zpravodajský portál server Crofutsal.com.

Tak se nechme překvapit, v jaké sestavě nastoupí Sparta 10. ledna 2020 doma proti Liberci.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.