V posledním utkání turnaje o konečné páté místo se Svarog postavil vicemistrovi Kazachstánu. Do zápasu vstoupil Svarog dobře. Soupeře dokázal dostat brzy pod tlak, ale znovu se opakovala pohádka o neproměňování šancí. Do vedení se tak dostal Ayat. Srovnání obstaral Tato, který zakončil nacvičenou akci ze standartní situace. Soupeř obratem odpověděl a chvíli před koncem poločasu se opět dostal do vedení.

Ayat přidal rychlý gól i na začátku druhé půle a odskočil na rozdíl dvou branek. Důležité snížení na 2:3 z pohledu Svarogu přišlo brzy. O branku se znovu postaral Tato. Soupeř se však ničeho nezalekl, proměnil další svou šanci a Teplice musely opět dotahovat dvoubrankové manko. To se podařilo díky gólům kapitána Davida Černého a Claudinha. Druhý zmíněný mohl utkání těsně před koncem rozhodnout, a to když soupeř zahrával power play. Chyběly milimetry, aby se míč od tyče odrazil do prázdné brány a nikoliv mimo ní. Zápas tak skončil nerozhodně 4:4.

V penaltovém rozstřelu už byl šťastnější soupeř. Svarog se tak musí smířit s posledním místem na turnaji. Ve dvou zápasech ze tří však k výhře chybělo opravdu málo.

Útěchou nám může být cena pro nejlepšího gólmana, kterou po zápase obdržel skvělý Jeronimo.

SVAROG FC TEPLICE – MFC AYAT 4:5 PP (1:2)

Sestava:
Jeronimo (Hůla) – Černý „K“, Šebek, Tato, Teka, Claudinho, Litvinov, Sebiskveradze, Ossorio, Gansukh.
Branky:
Tato 2, Černý, Claudinho.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.