Jak se těšíte na návrat do VARTA futsal ligy z pozice hlavního trenéra ? 

Je to návrat do VARTA futsal ligy, takže se těším, velký otazník pro mě bude její úroveň v nadcházející sezoně. Je to zároveň i velká výzva pro náš klub.

29. července začala letní příprava, jak bude probíhat ? 

Chceme přípravu začít v cyklu tři tréninky týdně, kde jeden bude zaměřen na kondici. Je nutné, abychom ji absolvovali v co největším počtu hráčů, pokud chceme být v lize konkurenceschopní.

Přemýšlíte o doplnění kádru a je někdo s kým už nepočítáte ? 

Do přípravy s námi nastoupí noví hráči, kteří chtějí ligu za náš klub hrát, pokud dobře dopadne jejich hostování, případně přestup, věřím, že to bude zajímavé hráčské osvěžení. O případném ukončení působení v našem klubu vím jen od Davida Šimona.

Co říkáte na los ligy, když v prvním kole zajíždíme na horkou půdu do Edenu, kde jste v minulosti působil? 

Los si nevybírá, musíme ho brát tak, jak to je, a od prvního zápasu předvádět ty nejlepší výkony bez ohledu na soupeře.

S jakým cílem půjde Nejzbach do VARTA futsal ligy? 

Nechceme ve VARTA futsal lize hrát tzv. poslední housle, chceme být vyrovnaným soupeřem všem jejím účastníkům.

Další aktuality

Everton: V Brně očekávám nejtěžší zápas série
Everton: V Brně očekávám nejtěžší zápas série 24.04.2024

Vstup do semifinále play off se futsalistům FK Chrudim vydařil. V pondělí večer porazili na domácí palubovce houževnatě bojující Helas Brno 6:0 a v sérii na tři vítězství se ujali vedení. Jedním z tahounů týmu byl 37letý brazilský obránce Everton, pilíř východočeské obrany a autor dvou asistencí.

Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále
Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále 19.04.2024

Filipa Havrdu nebylo ve čtvrtfinále play-off možné přehlédnout. Nastupoval totiž s obličejovou maskou, kterou si musel před prvním zápasem rychle pořídit. Slavii pomohl k postupu přes Chomutov dvěma důležitými góly.

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.