Wilde, finálová série se pro vás zatím vyvíjí nejlépe, jak jenom mohla. Panuje tedy i možná před rozhodujícím zápasem v kabině skvělá nálada?
Během celé sezony jsme měli a stále máme v týmu super atmosféru. Samozřejmě, pomohly k tomu i skvělé výsledky a teď speciálně to, že jsme už nesmírně blízko našemu společnému snu. Moc se na ten zápas těšíme.

Co zatím rozhoduje utkání s Teplicemi? Je to třeba i vaše sebevědomí po tom, co jste dokázali ukončit předčasně sezonu několik let v play off nevyřazené Chrudimi? 
Předně chci říct, že hrát proti Teplicím není vůbec nic lehkého! Mají super tým s hráči, kteří mají velkou kvalitu. Ale my jsme momentálně v nejlepší formě, která u nás může snad vůbec být. A to je podstatě to nejvíce rozhodující.

A tak máte vysněný mistrovský titul už hodně na dosah a v týmu musí teď být značná i jasná euforie. Ta by ale ještě mohla být předčasná, protože ten rozhodující krok vás teprve čeká. 
Je to tak, euforii se tedy snažíme krotit, jak jen se dá. Myslím, že se nám to poměrně daří, ovšem už se nemůžeme dočkat pondělního zápasu. Nicméně víme, že to pro nás opět nebude lehké, protože poslední krok je vždy nejtěžší.

Euforie musela být ve vašem týmu především po semifinálovém vyřazení Východočechů. Přeci jenom, ten cíl byl a stále ještě je před vámi a vy jste vyřazení obrovského favorita rychle museli pustit z hlavy... 
Když jsme vyřadili Chrudim, tak u nás převládaly samozřejmě jenom skvělé pocity! Po tolika letech nadvlády ERA-PACKu, výher a vítězství v lize i v poháru, je to pro nás velká satisfakce, že jsme dokázali tak velkého favorita vyřadit.

Jak už jsme zmínili, k vysněnému titulu vám zbývá jeden jediný krok, bude to ten nejtěžší okamžik v celém letošním ročníku VARTA futsal ligy? Nebo budete moci obrovsky těžit z toho, že máte dva, respektive tři cenné mečboly?
Já i kluci mají v hlavě teď jednu jedinou věc, a to je vyhrát titul už v pondělním zápase v Teplicích! Dali jsme obrovské úsilí do celé sezony a strašně moc si přejeme, abychom za to byli odměněni výhrou celé ligy. Byl by to historický moment pro nás všechny a hlavně pro klub, protože bychom tím přepsali dějiny českého futsalu. My jsme pro to připraveni udělat maximum!

Další aktuality

Vondráček chce Slavii pomáhat i góly
Vondráček chce Slavii pomáhat i góly 28.02.2024

Kromě čistého konta pomohl brankář Adam Vondráček Slavii ke třem bodům proti Liberci také naprosto přesnou střelou přes celé hřiště do odkryté branky. "Sedlo mi to luxusně," říká v rozhovoru, ve kterém také prozradil, proč mu tak dlouho trvalo obléct si svlečený dres.

Dominik Balog: Z herního vytížení v Helasu mám radost
Dominik Balog: Z herního vytížení v Helasu mám radost 15.02.2024

Za čtyři zápasy v Helasu stihl Dominik Balog vstřelit tři branky a připsat si jednu asistenci. Co vlastně dvaadvacetiletého futsalistu do Brna z Chrudimi přivedlo? A co všechno si kromě svého herního vytížení pochvaluje?

Martin Brychta vzpomíná na deset let ve Slavii
Martin Brychta vzpomíná na deset let ve Slavii 31.01.2024

Jeden z nejzkušenějších slávistů Martin Brychta působí v letošní sezoně také v roli vedoucího mužstva. Kromě své vlastní přípravy na zápas tak dohlíží na různé předzápasové povinnosti. I přes tři vážná zranění kolene dotáhl počet svých startů v 1. Futsal lize na 200 a stále si připisuje další. Při této příležitosti jsme ho požádali o vzpomínkový rozhovor.