Dvojnásobný mistr světa, který prošel kluby jako ElPozo Murcia, Barcelona či Dinamo Moskva se po roce stráveném u brazilských Corinthians, kam odešel, aby s týmem vybojoval pohár, což se mu podařilo a on zdvihl nad hlavu nejen trofej za vítězství v brazilském poháru, ale i v lize Paulista (soutěž brazilského státu Sao Paulo), vrací zpět do Sparty. Nutno připomenout, že Wilde patřil k tahounům první poloviny sezony 2017/18, kdy v 11 ligových zápasech, do nichž stihl nastoupit, nastřílel 16 gólů a přidal navrch 5 asistencí.

Wilde podepsal nyní s klubem smlouvu na rok a půl a měl by tedy v Praze působit nejen do konce této sezony, ale i té příští.

Zda jde o poslední posilu, či ještě někdo mužstvo Sparty posílí, se nechte překvapit!

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.