Teplice si během první půle vytvořily slušný tříbrankový náskok a vedly 4:1. Jenže Helas po přestávce neskutečně zabral a po brankách Poula, Štolby a Matysky srovnal na 4:4. Rozhodující gól však vstřelil deset minut před koncem teplický Nene.

Ohlasy k zápasu

David Filinger, trenér Svarog FC: "Odehráli jsme dva odlišné poločasy. První poločas byl z naší strany výborný, dobře jsme bránili a proměňovali šance, které jsme si vytvořili. Druhý poločas byl z naší strany hodně špatný. Vše, co jsme plnili v první půli, z toho jsme nepochopitelně ustoupili, ale dotáhli to do vítězného konce a za to jsem rád. Vezeme tři body z venku a to je důležitý."

Jiří Baran, hráč Svarog FC: "V Brně jsme očekáváli těžký zápas a přesně se nám to potvrdilo. Do zápasu jsme vstoupili dobře, hru jsme měli pod kontrolou a poločas vyhráli 4:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně, laxně, ospale a domácím se podařilo srovnat na 4:4. Do konce zápasu to z naší strany bylo trápení. Dostali jsme malou facku, že v lize se nikdo neporazí sám a musíme hrát naplno celý zápas, příště by nás takový výpadek mohl stát body."

Helas Brno - Svarog FC Teplice 4:5 (1:4)

Branky a nahrávky: 11. V. Cupák (Poul), 21. Poul (Matyska), 22. Štolba (Urbančok), 28. Matyska (Poul) - 1. Claudinho, 5. Baran (Vobořil), 11. Baran (Vobořil), 17. Baran (Černý), 30. Nene (Jeronimo).

Zvolte hráče utkání

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.