V Teplicích se radují, že se do jejich města vrací António Jerónimo, 36 letý brankář, který v sezóně 2014/2015 oblékal dres Balticflory. A to v sezóně, kdy klub získal Pohár FAČR a bojoval s Chrudimí ve finále ligy. Poté se klub rozpadl, ale na tohoto brankáře se nezapomnělo. Nyní se tady do české ligy vrací a možná vyřeší strasti na důležitém postu, vždyť Svarog vystřídal v průběhu sezóny mezi tyčemi 5 brankářů, což byl nejvyšší počet v lize.

Premiéru v české lize pak bude mít nová posila pražské Slavie, kterou je bývalý brankář Slovanu Bratislava Marek Karpiak. Slavia to oznámila na svých sociálních sítích a čerstvý držitel slovenského titulu se stěhuje do Prahy, kde rozšíří počet zástupců slovenského futsalu.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.